Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România. Gesturile lui au cucerit-o pe artistă!

Publicat: 03 Dec. 2021, 09:23 Vedete

Toată numai un zâmbet, Anca Țurcașiu și-a făcut apariția la un restaurant din Pipera. Acolo unde a fost așteptată de un celebru critic de modă. 

Anca Țurcașiu a fost așteptată cu nerăbdare de Alin Gălățescu, nimeni altul decât cel mai „feroce” critic de modă, chiar în poarta restaurantului unde urma petrecerea. Artista a ajuns și, galant, Gălățescu a sărit imediat s-o ajute cu parcarea.

Îi și găsise, cât a stat pe loc repaus, locul, așa că, pentru Anca, a fost foarte simplu. Și-a tras mașina, sub indicații precise, apoi a coborât. Un buchet mare i-a ”înflorit” în mână, dar și o sticlă de vin bun, cadouri, probabil, pentru sărbătoritul care îi aștepta pe cei doi în restaurant.

Alin Gălățescu avea s-o ajute și cu vinul, pentru că artista se descurca puțintel mai greoi. Au trecut apoi pragul localului, pentru a se „integra” apoi în atmosfera de petrecere. Cu atât mai mult cu cât era și Ziua Națională a României. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Anca Țurcașiu a divorțat

Vestea că Anca Țurcașiu divorțează după 22 de ani de căsnicie a șocat multă lume.

Motivul care a dus la separarea celor doi nu a fost lipsa de iubire, ci ar fi fost vorba de cu totul alt lucru.

Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a dezvăluitit adevăratul motiv care ar fi dus la ruptura dintre actriță și soțul ei. Se pare că relația celor doi ar fi luat sfârșit din cauza banilor. În plus, Boerescu a mai declarat că nu s-a pus problema vreodată de infidelitate în relația Ancăi cu stomatologul Cristian Georgescu.

El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a declarat Dan Silviu Boerescu la Teo Show de la Kanal D.

Publicat: 03 Dec. 2021, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă