Dezvăluiri uimitoare despre fratele cel mic al Cristinei Țopescu! Cu ce se ocupă, de fapt, Basti, și de ce lumea îl consideră un ”ciudat”

Publicat: 21 Jan. 2020, 10:45 Vedete

Puțini știu cum arată, de fapt, fratele cel mic al Cristinei Țopescu. El a fost prezent la incinerarea jurnalistei la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Este vorba despre Sebastian Felix Țopescu, un băiat care la cei 21 de ani ai săi și-a pierdut sora, pe Cristina Țopescu, celebra jurnalistă iubită de români, o doamnă cu un suflet de aur!

Puțini îl știu pe Basti, așa cum i se spune fratelui mai mic al Cristinei Țopescu.

„Basti” are 21 de ani şi este pasionat de modă. Potrivit Viva, el urmează cursurile Institutului European de Design din Milano. De asemenea, el este student și la facultatea din Viena. Tânărul vorbește fluent germană, engleză și italiană.

Pasiunea lui pentru modă l-a făcut să experimenteze și atunci când vine vorba de stilul său personal, iar curajul lui este văzut de multe ori ciudat, mai ales de cei ”conservatori”.

Cristina Țopescu a fost incinerată

Cunoscuta jurnalistă Cristina Țopescu a fost incinerată. La ceremonie au fost prezenți membrii familiei și persoanele apropiate.

Cristina Țopescu s-a retras din televiziune în aprilie 2013

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”.  

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

În 1991, ea a revenit în televiziune, după ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune în aprilie 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

Publicat: 21 Jan. 2020, 10:45 Vedete
Pe aceeași temă