Dezvăluiri despre Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la ”Survivor”. A fost la un pas de moarte

Publicat: 02 mai 2021, 16:23 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ștefan Ciuculescu este unul dintre noii concurenți care s-au alăturat show-ului „Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană. Tânărul din echipa Faimoșilor a povestit cum a fost la un pas să își piardă viața.

Ștefan Ciuculescu, concurentul care face parte din echipa roșie, echipa Faimoșilor, a povestit un moment dramatic din viața lui. Tânărul a mărturisit faptul că a fost la un pas să moară pe teren. Fostul portar al Rapidului a povestit că atunci când se afla pe teren, unul dintre adversari l-a lovit cu capul în bărbie și a căzut pe teren. Din fericire, însă, Ștefan a reușit să continue meciul și nu a avut probleme grave de sănătate.

Ștefan Ciuculescu, incident pe stadion: ”Mi-a dat cu capul direct în bărbie și mi-a tăiat curentul pentru câteva secunde”

„Pe mine nu m-a sunat nimeni din club când era să mor pe teren, crezi că mă sună cineva când am o problemă minoră la tendon?

Păi da, era să mor pe teren, la un meci de liga a treia, la echipa a doua a Rapidului. Meciul a fost la Buzău, în turul campionatului, acum de când m-am reîntors la Rapid. A fost un meci la Buzău… Pe o centrare, a venit un adversar după ce am respins mingea. A venit cu un atac întârziat și mi-a dat cu capul direct în bărbie și mi-a tăiat curentul pentru câteva secunde.

Bine, câteva secunde mi s-au părut mie, dar… Oricum, pe nimeni n-a interesat treaba asta”, a povestit Ștefan Ciuculescu într-un interviu live pentru GSP, citează Cancan.

 

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 02 mai 2021, 16:23 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă