Detaliu șocant în timpul priveghiului! Ce obiect a lăsat mama Cristinei Țopescu în sicriul fiicei sale

Publicat: 15 Jan. 2020, 15:44 News

Mama jurnalistei Cristina Țopescu a plecat de la capelă, acolo unde se află trupul neînsuflețit al jurnalistei. Un detaliu șocant a atras atenția în timpul priveghiului.  

Sufletul Rodicăi Țopescu este sfâșiat de durere de când a aflat că fiica ei a murit subit. Îmbrăcată în negru, cu ochii privitori în gol și parcă secați de atâtea lacrimi prelinse pe obraji, mama Cristinei Țopescu a plecat de la capela cimitirului Bellu fără a mai privi în spate.

Un detaliu a atras atenția tuturor în timpul priveghiului. Rodica Țopescu ținea în mână un cățel de jucărie pe care l-ar fi lăsat în sicriu, lângă corpul neînsuflețit al fiicei sale, susțin martorii. Este deja știută iubirea necondiționată pe care jurnalista o acorda câinilor, iar mama ei a vrut să-i fie alături această amintire dragă.

Jurnalista Cristina Țopescu va fi incinerată joi

Conform unui comunicat al TVR, ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Cristina Țopescu a murit, cel mai probabil, în somn, în urmă cu aproximativ două săptămâni, sunt concluziile preliminare ale anchetei, care încă nu a stabilit cauza morții. Legiștii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice, însă polițiștii iau tot mai mult în calcul varianta unui deces din cauze naturale.

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Publicat: 15 Jan. 2020, 15:44 News
Pe aceeași temă