Detalii halucinante despre Gheorghe Dinca divulgate de fiica. Criminalul si-ar fi ucis si tatal

Publicat: 26 Aug. 2019, 11:50 Ciao.ro

Apar informații macabre din trecutul lui Gheorghe Dincă. Presupusul asasin din Caracal nu le-ar fi ucis doar pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ci și pe propriul său tată.

Detalii halucinante despre Gheorghe Dinca. Această ipoteză total neașteptată a apărut în spațiul public în urma declarațiilor pe care le-a oferit Daniela Dincă, fiica acestuia.

Detalii halucinante despre Gheorghe Dinca

Tatăl lui Gheorghe Dincă s-a spânzurat acum 24 de ani în casa groazei

Fata violatorului a acceptat să intre în direct la România TV răspunzând la mai multe întrebări care macină întreaga țară, dar mai ales pe familiile celor două tinere. Femeia în vârstă de 38 de ani a spus că problemele cu alcoolul sunt mai vechi în familia tatălui ei. Si că bunicul, tatăl lui Dincă, s-ar fi sinucis în cea care astăzi este cunoscută drept casa groazei.

Secret incredibil din familia lui Dinca

Detalii halucinante despre Gheorghe Dinca

Bărbatul și-a pus ștreangul de gât la vârsta de 72 de ani după ce ar fi avut mai multe certuri cu Gheorghe Dincă. Presupusul criminal din Caracal i-ar fi cerut tatălui său să nu mai pună gura pe alcool. Daniela povestește că tatăl său a avut o relație dificilă cu bunicul ei, din cauza alcoolului.

Publicat: 26 Aug. 2019, 11:50 Ciao.ro
Pe aceeași temă