Detalii de ultimă oră despre starea lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă, de fapt, cu fostul star al Formulei 1

Publicat: 27 Sep. 2020, 10:59 Vedete

Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit noi vești despre starea în care se află Michael Schumacher (51 de ani), după accidentul teribil suferit acum 7 ani la schi.

Fostul campion mondial de Formula 1 a intrat în comă după ce a avut leziuni cerebrale, dar familia sa a decis să păstreze tăcerea cu privire la starea sa de sănătate, ceea ce a dus la numeroase speculații. În urmă cu câteva zile, fostul șef al scuderiei Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit că l-a vizitat pe Schumacher, dar nu a oferit mai multe detalii.

Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit indirect detalii despre starea lui Michael Schumacher. Modelul în vârstă de 40 de ani participă la un reality-show în Italia și a fost suprinsă discutând cu alt concurent: „S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt„, a spus Gregoraci referitor la fostul campion mondial, potrivit El Mundo Deportivo.

Cel mai important detaliu scos la iveală de Elisabetta Gregoraci a fost cel referitor la modul în care poate comunica Michael Schumacher: „Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor„, relatează digisport.ro.

Aceste vești au venit în contextul în care familia Schumacher a reușit să facă din starea în care se află Michael unul din cele mai bine păzite secrete din lume. Până acum se știa că fostul campion mondial din Formula 1 este îngrijit într-o vilă din Geneva.

Michael Schumacher a ajuns de nerecunoscut

În urmă cu șapte ani, fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident cumplit. În data de 29 decembrie 2013, s-a produs tragedia în Alpii Francezi. S-a lovit foarte tare la cap, iar în prezent starea de sănătate este deplorabilă. S-au investit 20 de milioane de euro pentru tratament.

Publicat: 27 Sep. 2020, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă