Despărțire-șoc la Puterea Dragostei: ”Sunt lucruri nerezolvate la mijloc”

Publicat: 23 Sep. 2020, 10:44 Vedete

O nouă despărțire-șoc în emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. După ce Mona a plecat din show-ul dragostei, un mesaj a cutremurat concurenții.

Ea și George nu mai formează un cuplu, iar anunțul a venit ca un șoc. După despărțirea celor doi și plecarea Monei din casa ”Puterea Dragostei”, fosta concurentă a dorit să transmită un mesaj, potrivit wowbiz.

Într-un live, Mona a mărturisit care este motivul principal pentru care relația celor doi a ajuns la sfârșit: ”Sunt lucruri nerezolvate la mijloc. Noi nu putem să comunicăm, de aceea eu spun ceva, el altceva. De exemplu, el aseară a făcut un live în care a intrat o domnișoară cu el. Ce ar fi trebuit să fac în momentul ăla, să-l blochez? Nu, eu am intrat pe grupul de susținere și am întrebat cine este domnișoara, nu m-am dus ca să-l blochez. Ceea ce însă a făcut el astăzi, după ce avăzut mesajele. Da, m-a blocat! Fără să poarte o discuție cu mine. Este vulcanic, el ia deciziile singur.

El a zis că eu nu mai vreau sa fiu cu el, eu vă spun invers, el nu vrea să mai fie cu mine. Noi tot timpul așa am fost, fiecare spune alt lucru, pentru că noi nu comunicăm. Nu putem să luptăm pentru iubirea noastră dacă nu suntem în aceeași barcă”.

Cu ce se ocupă Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Mona este de profesie cosmetician, îi place să călătorească, și să meargă la cinema. Cei care o cunosc spun despre ea că este o fire dură, având în vedere că nu se deschide total, decât în preajma anumitor persoane. Cât despre bărbatul ideal, frumoasa brunetă a mărturisit că trebuie să fie înalt, sensibil, romantic, amuzant dar și fidel. Chiar dacă a fost căsătorită, aceasta este pregătită să o ia de la capăt.

Sursă foto: Capturi Youtube

Publicat: 23 Sep. 2020, 10:44 Vedete
Pe aceeași temă