Despărțire în showbiz!? Lino Golden și Andra Ghinea și-au zis ”pa-pa!”

Publicat: 27 Aug. 2020, 14:42 Vedete

O nouă despărțire în showbizul românesc!? Lino Golden și Andra Ghinea și-au ”înlăturat” imaginile cu ei de pe rețelele de socializare și nici nu se mai ”au” la prieteni!

După mai bine de doi ani de relație, Lino Golden și Andra Ghinea s-ar fi despărțit. Cei doi nu au făcut declarații oficiale, însă ”semnele” lăsate pe rețelele de socializare ne îndrumă cu gândul că cei doi nu ar mai forma un cuplu. Lino Golden a șters toate imaginile cu iubita lui, Andra, și unde mai pui că nici la follow nu se mai au! Pe de altă parte, Andra a păstrat imaginile cu artistul pe platformele de social media.

Lino își tatuase iubita pe braț

Artistul Lino Golden își tatuase chipul iubitei pe braț și chiar se și logodiseră: ”Am decis să o tatuez pe Andra Ghinea pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Sper că v-am lămurit”.

View this post on Instagram

Happy halloween! 🎃☠️👻

A post shared by YOUNG DESIGNER (@andraghinea) on

Care este numele adevărat al lui Lino Golden

Lino Golden este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Deşi are sute de mii de fani, puţini sunt cei care ştiu care este numele real al cântăreţului. Lino Golden este un tânăr de 22 ani, care s-a născut la Brașov, dar trăiește în București. De la vârsta de 16 ani, acesta locuiește cu Alex Velea și cu Antonia, după ce aceştia l-au „adoptat” şi l-au ajutat să îşi urmeze visul.

Ei bine, Lino Golden este de fapt Radu Cârstea. Traseul lui muzical a început pe când acesta avea doar 6 ani, după ce a descoperit violoncelul, apoi pianul, iar ulterior a descoperit că e pasionat de compus versuri de rap. Radu Cârstea a devenit celebru după ce a fost descoperit de către Alex Velea, iar împreună au pus bazele unei case de producție.

Publicat: 27 Aug. 2020, 14:42 Vedete
Pe aceeași temă