Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneţi ai Americii, a murit

Publicat: 19 Oct. 2018, 12:18 Life

Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneţi ai Americii, a fost descoperit mort într-unul dintre celebrele sale bordeluri, potrivit site-ului Associated Press.

Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneţi ai Americii, a murit

Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneţi ai Americii, a muritHof nu consuma alcool, nu fuma şi nu utiliza droguri, potrivit consultantului său de campanie, şi se pare că starea sa de sănătate era bună. Poliţia a indicat că nu se ia în considerare ipoteza unei morţi suspecte, dar se va face o autopsie pentru a se stabili cauza morţii.

Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneţi ai Americii, a muritAnul acesta, Dennis Hof a fost desemnat candidat al Partidului Republican pentru un loc în parlamentul statului Nevada. Buletinele de vot cu numele lui pentru alegerile din 6 noiembrie au fost deja trimise.

Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneţi ai Americii, a muritAutorităţile spun, însă, că vor pune un anunţ în zonele în care se va vota, prin care alegătorii vor fi înştiinţaţi că acesta a murit. Dacă va fi declarat câştigător, va fi nominalizat un alt membru al Partidului Republican în locul lui.

Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneţi ai Americii, a muritHof, care a scris şi o carte, „Arta de a fi peşte”, deţinea mai multe bordeluri în Nevada, singurul stat american care permite unor astfel de stabilimente să funcţioneze legal. Dennis Hof a fost acuzat de mai multe ori de agresiune sexuală, cel mai recent în septembrie, dar a negat faptele, informeaza mediafax.ro.

« Pagina anterioară

Publicat: 19 Oct. 2018, 12:18 Life
Pe aceeași temă