Denise Rifai, oprită de Poliție! Ce au descoperit agenții

Publicat: 15 Nov. 2021, 10:06 Vedete

Indiferent de situație, Denise Rifai pare să știe cum să se descurce! Fie că apelează la șarm sau la câteva cuvinte mieroase, vedeta Kanal D „scapă” cu brio din orice încurcătură și nimic nu-i poate strica ziua. Nici măcar Poliția!

Zilele trecute, prezentatoarea de la Kanal D și-a făcut loc în agendă pentru o mică relaxare. Și-a propus o vizită la un salon de înfrumusețare. Zis și făcut! Ajunsă în zona Dorobanți, unde trebuia să aibă parte de răsfăț pe măsură, a întâmpinat o mică problemă.

Cum Bucureștiul este sufocat de autoturisme, evident, locurile de parcare lipseau cu desăvârșire din zonă. Așa că vedeta a intenționat să parcheze chiar în fața salonului, pentru a-i fi mai comod. Însă, spre ghinionul ei, un polițist vigilent a văzut-o și a „atenționat-o” asupra faptului că nu e în regulă să parcheze în zona respectivă. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Denise Rifai: ”L-am înfruntat pe tata”

Despre viața personală, Denise Rifai vorbește extrem de puțin, iar atunci când o face aflăm că erou îi este tatăl, iordanian de origine. „Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare. Din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane.

El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac. Simțea că este corect ce fac.

Publicat: 15 Nov. 2021, 10:06 Vedete
Pe aceeași temă