Denise Rifai, vizită ”incognito” la salonul de înfrumusețare! Vedeta Kanal D s-a îmbrăcat cu haine negre și s-a ”camuflat” cu ochelari în aceeași culoare

Publicat: 18 iul. 2021, 21:57 Autor: Maria Apostol Vedete

Special parcă să nu fie recunoscută, prezentatoarea Denise Rifai s-a ”camuflat” pentru vizita la cosmetician într-o ținută all black și ochelari de soare în aceeași culoare. 

Paparazzi CIAO.RO au întâlnit-o pe vedeta Kanal D în drumul ei spre salonul de înfrumusețare, după ce și-a parcat Mercedesul GLE roșu chiar în apropiere de locul în care își oferă periodic răsfățul personal.

Și era cât pe ce să nu fie recunoscută, deoarece hainele ei trendy și (de multe ori) mulate au fost înlocuite cu o ținută lejeră, neagră, la care a asortat și o pereche de ochelari în aceeași culoare.

Accesoriul ”vedetă” al acestui stil ”incognito” a fost însă geanta Louis Vuitton Pallas Chain, în valoare de 1.915 euro, pe care Denise o ținea la subraț, în timp ce jongla cafeaua, telefonul și o sticlă de apă dintr-o mână în alta.

Vedeta Kanal demonstrează astfel că în spatele imaginii de prezentatoare incisivă se află o femeie sofisticată, cu tabieturi feminine, la care nu poate renunța.

L-am înfruntat pe tata”

Despre viața personală, Denise Rifai vorbește extrem de puțin, iar atunci când o face aflăm că erou îi este tatăl, iordanian de origine. „Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare. Din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane.

El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac. Simțea că este corect ce fac.

Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe. Noi, copiii, trebuie să ținem seama de părinți, să gândim bine și să alegem momentele în care îi putem înfrunta. El nu a fost dur, a fost așa cum este un bărbat musulman, proiectat într-o altfel de lume. Mi-a fost greu la un moment dat să mă raportez la cerințele lui. Mai ales când vedeam în școală copii care nu aveau problema asta. Eu nu puteam să ies din casă seara și colegii mei nu înțelegeau asta”, a povestit Rifai într-un interviu.

 

Publicat: 18 iul. 2021, 21:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă