Denis Hanganu, actorul din „Sacrificiul”, a dat admiterea la Teatru în doua orase, de teama de a nu fi admis

Publicat: 10 Oct. 2019, 16:18 Vedete

Denis a inceput sa faca actorie din perioada liceului, atunci cand a intrat intr-o trupa de teatru de amatori.

Denis Hanganu, actorul din „Sacrificiul”. Chair daca la inceput se simtea in largul lui in fata publicului, atunci cand a dat admiterea la facultate a intervenit teama.

Actorul a venit de la granita cu Republica Moldova, si a reusit sa dea lovitura in capitala, fiind o mare realizare, el venind din provincie unde concurenta era mare.

Denis Hanganu, actorul din „Sacrificiul”

Denis Hanganu, actorul din

„Primul contact cu teatrul a fost în liceu, în clasa a IX-a. A fost un casting pentru trupa de teatru a liceului, era o trupă de amatori, am mers acolo, am luat, i-am văzut pe colegii mei mai mari cum joacă, mi-am zis că e foarte frumos, mi-ar plăcea și mie.

Continuând, în ultimul an, am tot mers pe la festivaluri, la București sau în diferite orașe ale țării, am luat contact cu oameni din domeniu, actori mari, regizori mari, a început să îmi placă, a intrat un pic microbul ăsta frumos în mine.

Îmi era foarte frică de București, eu plecând din provincie. Am dat prima oară la Iași, am intrat primul și apoi am zis să încerc și la București, că poate reușesc. În iulie am dat la Iași și în septembrie la București. Am optat pentru București. Integrarea aici a fost ușoară.

În toate acțiunile mele de până acum, faptul că vin un pic mai de departe mă motivează. Vin de la granița cu Republica Moldova, de la Albița, este granița est-europeană, unde se termină Uniunea Europeană, acolo stau eu” a spus Denis Hanganu, potrivit Libertatea.

Publicat: 10 Oct. 2019, 16:18 Vedete
Pe aceeași temă