Delia, îngrijorată de starea de sănătate a tatălui său: ”Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”

Publicat: 10 Apr. 2020, 14:28 Vedete

Delia, îngrijorată de starea de sănătate a tatălui său. Și Delia trece prin momente destul de grele. Artista este îngrijorată din cauza stării de sănătate a tatălui ei, care este bolnav de mult timp. A fost nevoit să întrerupă tratamentul cu citostatice!

Alături de tatăl artistei și al Oanei, Ion Matache, este și fosta sa soție. Cântăreața care una dintre cele mai bine cotate din țara noastră este îngrozită de evoluția stării de sănătate a părintelui său, arată Cancan.

Din cauza pandemiei de coronavirus, el a fost nevoit să întrerupă tratamentul cu citostatice pe care îl face, având mai multe afecțiuni medicale. Maladina autoimună cu care a fost diagnosticat îl chinuie pe bărbat. Acestuia i-a fost extirpat o tumoră la rinichi, iar organul este afectat.

“Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. (…). E boală autoimună. Și e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a declarat Gina Matache în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

“El, în continuare, trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva. Nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă. Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată, va fi în siguranță”, a mai mărturisit mama Deliei.

Publicat: 10 Apr. 2020, 14:28 Vedete
Pe aceeași temă