Decizia luată de Monica Gabor și Mr. Pink! Vor scoate din buzunare o sumă uriașă

Publicat: 24 mai 2021, 10:53 Autor: Andreea Voicu Vedete

Monica Gabor, fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu, și Mr. Pink duc o viață extraordinară în Statele Unite ale Americii și unde mai pui că deja se gândesc la o nouă afacere! Cei doi au în plan să înceapă un nou proiect în care vor investi sute de mii de dolari.

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în Statele Unite ale Americii. Cei doi se înțeleg extraordinar pe toate planurile, iar acum sunt pe cale să înceapă un nou proiect. Cei doi doresc să investească o sumă uriașă într-un restaurant chinezesc pe care doresc să îl deschidă, iar chiria ar fi între 500.000 și un milion de dolari! Localul va fi deschis în zona de lux din Beverly Hills. Mr. Pink dorește să aducă în SUA un lanț de restaurante. În anul 2019 se dorea inaugurarea localului, dar nu a reușit acest lucru, chiar dacă avea autorizațiile necesare, scrie VIVA. Cum pandemia a venit peste tot pe glob, multe planuri de afaceri au fost anulate și puse în așteptare. Odată cu relaxarea restricțiilor, localul va fi inaugurat.

Ce părere are Irinel Columbeanu despre actualul partener al Monicăi Gabor

În cadrul unui interviu,  Irinel Columbeanu a vorbit sincer și și-a spus părerea despre Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

Mai mult decât atât, afaceristul este foarte mândru de fosta lui soție și nu se sfiește să o laude pentru reușitele din viața sa.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

Sursă foto: Arhivă CIAO

Publicat: 24 mai 2021, 10:53 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă