Ramona Gabor, viață de prințesă în Dubai! Mr. Pink, soțul Monicăi, i-a devenit mentor în afaceri

Publicat: 28 Nov. 2020, 19:20 Vedete

Ramona Gabor are o viață de prințesă în Dubai și nu se vede trăind în altă parte. Nu doar că are apartamentul ei acolo și și-a făcut un nume în Emirate, însă în luna noiembrie și-a lansat și o afacere care speră să se bucure de succes, propriul brand de parfumuri. Are însă un iubit în Dubai? Despre viața sa privată, relația cu sora ei Monica Gabor și partenerul ei de viață, celebrul Mr.Pink, dar și despre prietenia cu Bianca Drăgușanu, Ramona Gabor a vorbit pentru CIAO.RO.

Ramona, cum e viața în Dubai? De cât timp locuiești acolo și cum arată practic o zi din viața ta în Emirate? Ce program ai?

Locuiesc în Dubai de 9 ani, sunt foarte fericită aici. Îmi place orașul ăsta cel mai mult dintre toate orașele pe care le-am vizitat până acum. O zi din viață mea în Emirate…Mă trezesc foarte devreme, la 6 sau la 7 dimineața, iau micul dejun. De foarte multe ori am întâlniri programate și fiecare zi este plănuită diferit. Nu am o zi care să se asemene cu cealaltă pentru că trebuie să alerg în foarte multe locuri și viața mea practic se împarte acum între a fi influencer aici în Dubai, model și, bineînțeles, mă ocup foarte mult de afacerea pe care am lansat-o de curând, însă simt că muncesc la ea dintotdeauna. Deși practic mi-a luat doar un an de zile să pun totul la punct, însă nu se simte ca un an, se simte de parcă am muncit 10 ani la această afacere.

Ți-ai făcut un nume acolo în industria modei și a frumuseții! Prezinți colecții pentru designeri cunoscuți. Cum a fost cu modellingul pe timp de pandemie? Ai avut contracte la fel de multe?

Modellingul pe timpul pandemie a fost…totul a fost absolut închis, nu am avut deloc contracte însă am avut foarte multe colete care mi-au ajuns acasă pentru a face tot felul de video-uri și pentru a face promovare pe instagram, așadar contractele au fost cumva de o altă natură și m-am focusat pe timpul pandemiei atât pe a promova diverse produse de aici din Dubai dar și a pune la punct fiecare detaliu pentru afacerea pe care am lansat-o acum, în noiembrie. În timpul pandemiei am avut foarte mult timp la dispoziție pentru a mă concentra pe propriul business, ceva ce mi-am dorit dintotdeauna și am fost chiar fericită că am avut mai mult timp și am putut să mă concentrez cum trebuie să pun la punct fiecare detaliu.

Cu cine ai făcut echipă pentru lansarea gamei de parfumuri? Lucrezi singură sau ai și alți parteneri?

Nu am alți parteneri, sunt absolut 100% singură în acest business. Bineînțeles, odată cu extinderea businessului mă voi uita și la posibili investitori însă momentan am decis să încep acest business absolut singură, bineînțeles ajutată fiind de o mare, foarte mare echipă de profesioniști, și principala mea susținătoare este cea mai bună prietenă a mea de aici din Dubai, Diana, însă și sora mea, Monica, mă ajută foarte mult cu tot felul de lucruri pentru că știe că nu am timp să pun la punct fiecare detaliu. Așa că ea este cea care mă ajută cu tot felul de texte, mesaje, instagram, social media, cu orice poate și mă bucur foarte mult că am sprijinul ei, iar soțul ei, Mr. Pink, este mereu lângă mine, cu orice sfat cu privire la finanțe. Pot zice că el este și mentorul meu în afaceri și chiar sper să fie o afacere de succes.

Cu toții sunt curioși dacă ai și o relație stabilă în Dubai! Ești îndrăgostită? Ți-ai găsit liniștea?

Momentan nu am o relație stabilă în Dubai, nu am niciun fel de relație, sunt foarte focusată pe muncă și îndrăgostită de proiectul acesta și îmi doresc foarte mult să îl pun pe picioare. Liniștea mi-am găsit-o de foarte multă vreme pentru că liniștea, în primul rând se găsește în interiorul tău și nu trebuie să te uiți în jur ca să îți găsești liniștea, trebuie să pornească de la tine. Lucrez foarte mult pe partea aceasta, făcând meditații, rugându-mă și apreciind mereu tot ceea ce este în jurul meu, neuitând de unde am plecat și unde se poate ajunge și atunci bineînțeles că ai acest segment de apreciere către absolut fiecare lucru din viața ta. Sunt liniștită, sunt foarte bine dar nu am un partener de viață deocamdată. Probabil după ce voi fi puțin mai independentă cu toată această afacere voi avea timp pentru o relație.

Cum arată bărbatul lângă care te simți împlinită? Ce calități are și ce te atrage la el?

Mă atrage un bărbat serios, un bărbat care nu este accesibil, îmi place un bărbat serios care să aibă foarte multă încredere în el și să fie foarte inteligent. Mă atrage foarte mult inteligența la un bărbat deoarece sunt înclinată către a învăța mai mult și mai mult și pentru a mă dezvolta mai mult și atunci un bărbat care are un nivel de inteligență ridicat simt că este un bărbat de la care pot învăța multe și pot crește și mă  pot dezvolta frumos, de asemenea, lângă el.

Ce te face fericită acum?

Fericirea vine din interior, nimic din exterior nu te poate face fericit iar atât timp cât înveți să îți numeri binecuvântările și să nu te gândești la lipsuri și la ce nu ai și altcineva are, acele sentimente de gelozie, invidie și așa mai departe, îți aduc nefericirea. Eu sunt genul care mă bucur absolut pentru orice persoană din jurul meu, mă înconjor de asemenea, de oameni de succes de la care am ce să învăț și atunci fericirea mea este efectiv acest mediu pe care mi l-am construit în ultimii ani.

Cât de des mergi în America, la sora ta Monica? Intenționezi să îți lansezi și acolo parfumul?

De obicei merg în America, la Monica, cel puțin o dată pe an. Am avut ani când am mers și de șapte ori, însă acum cu pandemia nu am putut călători și anul viitor, având în vedere că tocmai ce am început businessul cu linia de parfumuri, nu știu dacă voi putea călători de asemenea, însă da, aș intenționa să îmi lansez parfumul absolut în toată lumea, mi-ar plăcea foarte mult și sunt în discuții pentru America, dar probabil va mai dura. Am învățat să am răbdare pentru tot ce se merită așteptat.

Cum îți place să descrii relația cu Irina, nepoata ta? Dar Irina cum e pentru tine?

Irina în momentul acesta este o domnișoară, este foarte comunicativă, vorbim cu orele la telefon și ne înțelegem foarte foarte bine, sunt foarte deschisă cu ea și ea este foarte deschisă cu mine și cu mama ei și e un copil foarte-foarte bun. Învață atât de bine, mă admiră foarte mult și își dorește foarte mult să vină să mă vadă aici, îi place foarte mult la mine în Dubai și abia așteaptă să reușească să vină. Ne înțelegem foarte foarte bine. E ca o prietenă pentru mine acum.

Unde ți-ai propus să ajungi ca business woman pe viitor? Unde țintești și cât de sus?

Mi-am propus ca acest brand, Gabor Prive, să devină un brand internațional și să fie în toată lumea. Bineînțeles că nu am limită atunci când visez. Visez foarte mult și foarte departe și cred că acesta este unul dintre secrete. Să visezi și să îți dorești cât mai mult pentru că cel puțin 50% din ce visezi, la un moment dat se va îndeplini. Și cam așa mi-am făcut eu viața aceasta frumoasă, pentru că am îndrăznit să visez.

Cum te vezi peste 10 ani?

Obișnuiesc să îmi fac o listă cu tot felul de idealuri și  să îmi plănuiesc următorii 5 ani în viață. Nu m-am dus chiar până la 10 ani din viață de aici înainte pentru că niciodată nu știi unde te poate aduce destinul. Însă peste 10 ani mă văd foarte de succes în continuare, mă văd liniștită, mă văd împăcată cu ceea ce am făcut și probabil mândră de unde am ajuns.

Ești prietenă cu Bianca Drăgușanu care a declarat recent că vrea să încerce viața din Dubai și să stea o perioadă acolo. O vei ajuta să se lanseze cu rochiile ei, creații proprii, în lumea modei din Dubai? Îi dai sfaturi în acest sens sau vrei să te parteneriezi cu ea în acest business?

Da, Bianca m-a vizitat de curând în Dubai și  știu că o bate gândul să se mute aici sau să își petreacă mai mult timp aici și o înțeleg perfect pentru că orașul acesta este extraordinar de frumos și te primește cu brațele deschise. Oricine are o șansă aici însă nu este neapărat ușor să îți creezi o viață aici dar sunt convinsă că Bianca cu visele ei mărețe va reuși să își facă o viață frumoasă aici dacă chiar își dorește. Iar  cu lansarea rochiilor ei de mirese aici sunt convinsă că va avea și un succes extraordinar. Avem și o cultură a rochiilor de mireasă în Dubai și ea este din punctul meu de vedere un designer foarte talentat și merită să încerce. De ce nu? Cu siguranță dacă o pot ajuta cu contacte din lumea aceasta a modei, cu drag aș ajuta-o, îmi place să ajut și îmi place să dau înapoi oricui. Așa cum am fost eu ajutată când am venit în Dubai, de foarte mulți oameni, vreau să ajut și eu la rândul meu pe oricine pot.

 

Publicat: 28 Nov. 2020, 19:20 Vedete
Pe aceeași temă