De ce se imbolnavesc copiii de autism. Viitoarele mamici pot evita aparitia acestei boli. Ce trebuie sa faca VIDEO

Publicat: 24 May. 2018, 22:00 Parenting

S-a aflat de ce se imbolnavesc copiii de autism!

De ce se imbolnavesc copiii de autism

In cultura populara a existat mereu credinta ca autismul apare la copii daca acestia petrec prea mult timp in fata televizorului sau daca sunt vaccinati impotriva unor boli. De ce se imbolnavesc copiii de autism – in urma unui studiu efectuat de catre doi profesori de la universitatile americane Harvard si MIT s-a descoperit principala cauza ce duce la aceasta maladie. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Totodata, s-a presupus mereu ca autismul este rezultatul difertelor cauze si cai biologice, intrucat 10% din persoanele diagnosticate cu autism au si o stare medicala fragila, pe cand la ceilalti 90% din indivizi de vina ar fi factorul genetic, potrivit abcnews.go.com.

De ce se imbolnavesc copiii de autism

Mai mult, familiile cu gemeni acest factor genetic este de o mare importanta, fiind predominant. Profesorii din Statele Unite ale Americii au descoperit insa o cauza concreta si au raspuns la intrebarea de o deosebita semnificatie medicala. Autismul afecteaza un copil din 50 si baietii sunt mai predispusi sa dezvolte aceasta boala. Autismul incepe sa se manifeste la varsta de un an – un an si jumatate, iar uneori chiar si mai tarziu.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 24 May. 2018, 22:00 Parenting
Tags:
Pe aceeași temă