De ce s-a imbracat Anamaria Prodan in rochie transparenta. Motivul ei e WOW!

Publicat: 24 May. 2019, 18:46 Vedete

Miercuri seara a avut loc petrecerea aniversara a 20 de ani Viva. La event au fost prezente foarte multe vedete din Capitala, printre care si impresara.

De ce s-a imbracat Anamaria Prodan in rochie transparenta la Viva? Pentru ca a slabit si vrea sa isi etaleze noua silueta sexy. Dar si pentru ca apare extrem de rar la evenimente mondene in Romania si a vrut sa profite din plin.

Evident, a si reusit deoarece toti ochii au fost atintiti asupra ei. Anamaria Prodan a purtat o rochie transparenta cu sute de cristale Swarovski aplicate manual, pe material. Tinuta este semnata Cristina Savulescu si a fost realizata dupa dorintele impresarei.

De ce s-a imbracat Anamaria Prodan in rochie transparenta

„Rochia mi-a fost făcută pe gustul meu. Exact așa cum mi-am dorit-o! Mi-a și zis când m-am dus la probă. Te caracterizează vestimențația asta sută la sută, Ana! Și avea dreptate. Îi mulțumesc pentru ea, mai ales că a fost lucrată dintr-un material de calitate, voal fin, la care s-au aplicat manual, timp de două săptămâni, cristale Swarovski, exact în zonele…incitante!”, a spus impresara, pentru wowbiz.ro.

„Eu nu am timp să merg la petreceri. Mă duc doar la una pe an și atunci, vreau să fiu diferită. Să ies în evidența, să știe lumea că am fost acolo”, a spus, amuzata, Ana. Ce a spus Reghe cand a vazut-o pe Anamaria Prodan transparenta toata, la Viva Party! Cum se mentine atat de slaba, in continuare

Dieta Anamariei Prodan

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf. Anamaria Prodan a slabit 17 kilograme in opt luni. Aceasta si-a dezvaluit secretul

Publicat: 24 May. 2019, 18:46 Vedete
Pe aceeași temă