De ce refuză actrița Carmen Tănase să-și mai facă planuri de sărbători: ”Am învățat lecția asta…”

Publicat: 23 dec. 2021, 20:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Carmen Tănase va petrece cu familia și câțiva prieteni de sărbători. Actrița s-a mutat departe de Capitală, la curte, în provincie, spunem, și îi este foarte bine, după cum ne-a declarat la lansarea cărțiiSunt Unic într-o lume diversă”, scrisă de Ani Crețu, eveniment ce a avut loc la Biblioteca Națională din Capitală. Carmen a venit în București pentru a-i fi alături actriței, la lansarea cărții.

Ce face Carmen Tănase de sărbători?

Reporter: Sunteți o prezență rară la evenimente mondene. Totuși, astăzi ați venit la București ca să-i fiți alături actriței Ani Crețu care a lansat cartea “Sunt unic într-o lume diversă”.

Carmen Tănase: Este vorba despre Ani Crețu care este prietena mea bună, noi ne zicem surori. Nu aveam cum să lipsesc de la un eveniment atât de important pentru ea.

Reporter: Ce planuri aveți de Sărbători? Cum petreceți?

Carmen Tanase: Nu mai am niciun plan, cum o vrea Dumnezeu așa să fie. Am învățat lecția asta. De Sărbători stau cu familia mea și probabil cu vreo 2-3 prieteni. Am o idee… de o zi, două, să plecăm la Singureni la Târgul de Iarnă al avocatului Piperea, acolo unde lumea se simte bine și ferice. În rest, astept anul următor, să sperăm că va fi mai bun decât ăsta și că ne așteaptă totuși lucruri mai constructive.

Carmen Tănase: „Gătesc tot timpul, nu numai de Sărbători”

Reporter: Gătiți de sărbători?

Carmen Tănase: Gătesc tot timpul, nu numai de Sărbători. Nu pot să ofer nicio rețetă că sunt rețetele mele personale și eu le inventez pe loc. Fac sarmale, cârnați… ce se gătește de Sărbători. Cozonaci n-o să fac, o să-i cumpăr pentru că n-o să am timp. E foarte scurt timpul și eu… uite, bântui prin București. Așa că delicatese…îmi vin idei, le inventez atunci pe loc.

Reporter: Ce așteptări aveți de la 2022? Ce planuri aveți pentru anul ce vine?

Carmen Tănase: Să fim normali. Să mă reîntâlnesc cu normalul, dacă se poate.

Reporter: Pe plan profesional se anunță noi proiecte?

Carmen Tănase: Am spectacolele vechi. Sigur că am în spectacol un nou spectacol, dar să vedem dacă s-o mai putea face. Nu știu, nu vreau să mai vorbesc despre proiecte că știi cum e.. când vorbești… există superstiția asta.. că nu se întâmplă. Nici nu sunt convinsă de ele, n-am ceva stabilit sigur, am niște idei. Dacă s-o pune în practică bine, dacă nu, iarăși bine.

Reporter: V-ați mutat departe de Capitală. Vă este mai bine?

Carmen Tănase: Da.

Reporter: Căței, pisici noi? Știu că sunteți o mare iubitoare de animale.

Carmen Tănase: Da, îmi aruncă la poartă lumea… Am reușit să salvez niște căței, i-am trimis în Anglia, în Germania, prin niște asociații.

Publicat: 23 dec. 2021, 20:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă