Carmen Tănase își dorește să devină bunică! ”Unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am”

Publicat: 16 iun. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Carmen Tănase are un singur fiu, care s-a întors din străinătate odată cu instalarea pandemiei. Vedeta a dezvăluit care este relaţia cu băiatul ei, dar şi faptul că abia aşteaptă să devină bunică.

Este o femeie împlinită pe plan profesional, și are o relație minunată cu fiul ei. Întrebată ce îi mai lipsește în momentul de față, Carmen Tănase a mărturisit că i-ar plăcea să fie bunică.

Mi-ar plăcea. Nu știu dacă mă văd neapărat, n-am proiectat lucrul ăsta, dar mi-ar plăcea, ce să zic? Ideea e să-și găsească perechea potrivită și să fie OK. E mai puțin important dacă eu îmi fac o rochie de soacră sau joc la nuntă. (râde) Asta e mai puțin important, dar unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am, da”, a declarat Carmen Tănase pentru viva.ro.

Carmen Tănase: ”Eu m-am luat la trântă cu doamna aceea periculoasă în negru”

Cu deschiderea de care poate fi capabilă o femeie care încă suferă după pierderea jumătății ei, Carmen Tănase i-a povestit lui Mihai Morar care a fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

„A fost un moment foarte greu… (N.Red. pierderea soțului ei) Nu știu dacă cel mai greu, poate că cel mai greu… Nu! Poate că egal cu ăsta a fost cel în care l-am pierdut pe tata, dar a fost un moment… Un moment amar că nu am putut să… Eu m-am luat la trântă.. reminiscențe din băiețismul copilăriei, eu m-am luat la trântă cu doamna aceea periculoasă în negru și am zis „te înving eu pe tine”, nu mi-e frică de tine și eu te înving!

i faptul că nu am reușit să o înving a fost ceva… Pentru că eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe așa am considerat eu atunci să îi ascund adevărul și să îi dau speranțe ca el să fie pozitiv, pentru că pozitivismul în gândire te ajută foarte mult și într-o boală fizică. Și tot timpul i-am zis că o rezolvăm… Nu mai eu știu ce era în spatele acestei chestii și am ținut-o așa până în ultimul moment. Și m-a învins asta pe mine (moartea n.r), m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am zis că putem învinge diagnosticul, că se poate, eu știam că nu se poate.”, a povestit actrița în cel mai nou episod l podcastului „Fain & Simplu”, moderat de Mihai Morar.

foto: social media

Publicat: 16 iun. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×