Carmen Tănase a fost interzisă la TV! Care este motivul: „A făcut un scandal monstru echipei”

Publicat: 19 iun. 2023, 12:42 Autor: Camelia Vedete

Carmen Tănase a fost interzisă la TV! Se pare că emisiunea de la TVR, care trebuia să se difuzeze pe post în care actrița era invitată a fost anulată.

Carmen Tănase ar fi trebuit să apară în data de 4 iunie, în ultima ediție a emisiunii Vis sau Realitate. Însă TVR a decis ca în locul ediției cu actrița care se pune în rolul de medic veterinar să ruleze ediția cu Andra Gogan. De altfel, Țopescu Jr. a fost contactat de Paginademedia.ro și a mărturisit următoarele.

Carmen Tănase a fost interzisă la TV!

„Modificarea datei de difuzare a fost exclusiv din motive tehnice. Mai mult, imagini cu Carmen Tănase au apărut în ediţia de «Best Of», intenţia difuzării episodului fiind una evidentă”.

Mai mult, în presă au apărut informații că ar fi existat o serie de disensiuni la TVR, după ce a fost vizualizat promo-ul în care apare actrița. O sursă a declarat că o persoană din conducere a început „o discuție pe ton ridicat în Comitetul Director”.

„Cineva din conducere a văzut promoul şi a început o discuţie pe ton ridicat în Comitetul Director. Dan Turturică, preşedintele televiziunii, a făcut un scandal monstru echipei de producţie pentru invitarea actriţei Carmen Tănase. Motivul principal a fost că aceasta a fost împotriva vaccinării SARS CoV-2 şi că este asimilată ca fiind conspiraţionistă”, susţine o sursă, sub anonimat, pentru Libertatea. După ce au fost făcute publice aceste informații, ediția a fost reprogramată pentru data de 18 iunie.

Carmen Tănase își dorește să devină bunică!

Carmen Tănase are un singur fiu, care s-a întors din străinătate odată cu instalarea pandemiei. Vedeta a dezvăluit care este relaţia cu băiatul ei, dar şi faptul că abia aşteaptă să devină bunică.

Este o femeie împlinită pe plan profesional, și are o relație minunată cu fiul ei. Întrebată ce îi mai lipsește în momentul de față, Carmen Tănase a mărturisit că i-ar plăcea să fie bunică.

Mi-ar plăcea. Nu știu dacă mă văd neapărat, n-am proiectat lucrul ăsta, dar mi-ar plăcea, ce să zic? Ideea e să-și găsească perechea potrivită și să fie OK. E mai puțin important dacă eu îmi fac o rochie de soacră sau joc la nuntă. (râde) Asta e mai puțin important, dar unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am, da”, a declarat Carmen Tănase pentru viva.ro.

Carmen Tănase: ”Eu m-am luat la trântă cu doamna aceea periculoasă în negru”

Cu deschiderea de care poate fi capabilă o femeie care încă suferă după pierderea jumătății ei, Carmen Tănase i-a povestit lui Mihai Morar care a fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

„A fost un moment foarte greu… (N.Red. pierderea soțului ei) Nu știu dacă cel mai greu, poate că cel mai greu… Nu! Poate că egal cu ăsta a fost cel în care l-am pierdut pe tata, dar a fost un moment… Un moment amar că nu am putut să… Eu m-am luat la trântă.. reminiscențe din băiețismul copilăriei, eu m-am luat la trântă cu doamna aceea periculoasă în negru și am zis „te înving eu pe tine”, nu mi-e frică de tine și eu te înving!

Și faptul că nu am reușit să o înving a fost ceva… Pentru că eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe așa am considerat eu atunci să îi ascund adevărul și să îi dau speranțe ca el să fie pozitiv, pentru că pozitivismul în gândire te ajută foarte mult și într-o boală fizică. Și tot timpul i-am zis că o rezolvăm… Nu mai eu știu ce era în spatele acestei chestii și am ținut-o așa până în ultimul moment. Și m-a învins asta pe mine (moartea n.r), m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am zis că putem învinge diagnosticul, că se poate, eu știam că nu se poate.”, a povestit actrița în cel mai nou episod l podcastului „Fain & Simplu”, moderat de Mihai Morar.

Publicat: 19 iun. 2023, 12:42 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă