Detaliul macabru de la arestarea lui Gheorghe Dinca! De ce purta criminalul genunchiere cand a fost arestat?!

Publicat: 30 iul. 2019, 10:53 Autor: D. C. Ciao.ro

Criminalul din Caracal era "echipat" sa ucida si sa scape de probe. Anchetatorii inca investigheaza ce a facut cu cadavrele fetelor pas cu pas.

De ce purta criminalul genunchiere cand a fost arestat?! Noi scenarii ies la suprafata pe masura ce devin publice o parte din elementele din ancheta. Criminalul Gheorghe Dinca avea totul planuit si o procedura clara de a scapa de cadavre.

Atunci cand Dinca a fost arestat politistii i-au facut o serie de fotografii in care s-a putut observa clar ca avea pe umeri o bluza de-a Alexandrei dar aproape nimeni nu si-a pus intrebarea de ce un barbat de 65 de ani ar purta genunchiere. Anchetatorii au stabilit deja ca Dinca are o stare de sanatate buna, un fizic masiv si fetele nu au avut nicio sansa in fata lui, insa motivul pentru care ar fi purtat genunchiere inca nu l-a adus nimeni in discutie. Din cate se pare motivele ar fi unele cat se poate de macabre. Criminalul a vrut sa se protejeze atunci cand a scapat de cadavrul Alexandrei.

Cel mai probabil a avut luciditatea incredibila de a-si pune protectii pe genunchi atunci cand a stat langa cadavrul ei pentru a-l transa inainte sa o arda intr-un butoi de tabla. La fel de bine protectiile de genunchi l-ar fi putut ajuta in caratul greutatii fetei din garajul unde a fost ucisa pana la butoiul unde a fost arsa. Anchetatorii au stabilit deja ca fata avea putin peste 60 de kilograme ceea ce reprezenta o greutate destul de mare pentru barbat.

De ce purta criminalul genunchiere cand a fost arestat?!

Faptul ca a fost prins aproape in flagrant a fost stabilit tot de anchetatori care au ajuns la fata locului la putin timp dupa ce el o ucisese si arsese pe Alexandra in butoiul unde anchetatorii au mai gasit doar bijuterii si oase umane.

Luciditatea cu care a actionat in demersul lui diabolic o sa-l coste cu siguranta ani foarte grei de puscarie pentru ca nu va putea invoca in niciun fel lipsa discernamantului. Cineva care isi protejeaza genunchii atunci cand ucide, transeaza si arde un cadavru este mai mult decat un criminal cu sange rece.

Publicat: 30 iul. 2019, 10:53 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×