De ce nu ar putea Ana Baniciu să pozeze în reviste destinate adulților! ”Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc”

Publicat: 05 Oct. 2020, 16:16 Vedete

Ana Baniciu este una dintre cele mai respectate tinere din industria muzicală din România. E talentată, frumoasă și știe mereu să ”țintească” proiectele care îi plac. Dar iată și câteva detalii pe care nu mulți le cunosc despre artistă.

Ana Baniciu are pe umeri o responsabilitate mare și nu, nu este vorba despre treburile casnice și job, ci despre faptul că artista trebuie să fie un exemplu bun pentru cei din jur. Așa cum spune și cântăreața, purtând numele de familie Baniciu, nu ar putea să pozeze pentru o revistă destinată adulților, ”deșucheată”, căci ”ar fi un mare haos”.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în P****y. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc”, a spus Ana Baniciu pentru Libertatea.

Ana Baniciu: ”Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc”

Ana Baniciu este mândră de familia ei! Fiica lui Mircea Baniciu mărturisește că tatăl ei are o carieră de 50 de ani în industria muzicală și nicio secundă nu va păta imaginea creată de-a lungul anilor.

”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate. E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a mai mărturisit Ana.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 05 Oct. 2020, 16:16 Vedete
Pe aceeași temă