Ana Baniciu a dat vestea! ”Vă facem cunoștință cu noul membru al familiei”

Publicat: 10 Aug. 2020, 09:51 Vedete

Frumoasa Ana Baniciu este, cu adevărat, o tânără iubitoare de animale, iar acum este momentul să faceți cunoștință cu noul membru al familiei.

Întotdeauna s-a declarat iubitoare a animalelor și chiar luptătoare pentru protecția și drepturile animalelor. Chiar și atunci când a luat parte la ”Asia Express” a avut parte de scene înfiorătoare: câini băgați în sacoșe, pregătiți să fie duși la ”tăiere”. Totuși, renunțând acum la această imagine macabră, Ana Baniciu a făcut loc în familie pentru un nou membru! Și anume, un peștișor Betta de culoare roșie. L-a numit Piper, iar numele fiind probabil inspirat dintr-un desen animat celebru, unde într-un episod Piper era personajul principal.

”Eu și Titi suntem gata să vă arătăm, să vă facem cunoștință cu noul membru al familie. El este Piper, dar pare mare aici. El de fapt e atât de mic și i-am dat să mănânce”, a spus Ana Baniciu pe Instastory.

Cum arată bărbatul ”ideal” pentru Ana Baniciu

Ana Baniciu nu a dus până acum un băiat acasă pentru ca tatăl ei să îl cunoască. Bărbatul pe care și-l dorește în viața ei nu merge după ”Un anumit tipar”, dar e important să fie sincer, să fie chimie între cei doi, să se potrivească, înțeleagă și iubească.

„Eu n-am fost mereu singură. (…) Ideea e că am tot zis că în momentul în care va fi ceva așa important voi spune. Până acum nu am dus pe nimeni la tata, ceeea ce înseamnă ca nu prea a fost. Mie îmi place să stau și singură, am spațiul meu, dar nu vreau să mă obișnuiesc așa. Nu există un tipar, cred că e vorba de chimie cel mai mult. Să am un sprijin. Îmi doresc să fac și un copil”, a spus Ana Baniciu în cadrul unei emisuni tv, arată Spynews.

„În general mă deranjează minciuna și dualitatea, schimbările pe care nu le înțeleg. În momentul în care nu înțeleg și îmi trebuie subtitrare înseamnă că e ceva în neregulă. Când mă îndrăgostesc nu mă împedică nimic. (…) Acum nu mă mai îndrăgostesc așa usor”, a mai spus Ana Baniciu.

Publicat: 10 Aug. 2020, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă