Cum arată bărbatul ideal pentru Ana Baniciu. Aritsta își dorește un copil!

Publicat: 16 Jul. 2020, 15:35 Vedete

Ana Baniciu este hotărâtă! Artista a descris cum arată bărbatul ”ideal” pentru ea.

Cântăreața care a făcut furori la ”Asia Express”, show difuzat de Antena 1, alături de prietena ei, artista Raluka, este decisă! Ajunsă la vârsta de 27 de ani, Ana se gândește serios la întemeneierea unei familii. Dar până să ajungă să își formeze o familie și să facă copii, Ana s-a deschis și a vorbit despre ce fel de om și-ar dori lângă ea toată viața.

Cântăreața e fit, are mereu grijă de sănătatea ei, face sport și mănâncă sănătos. Mai mult decât atât, pune foarte mult preț pe carieră, dar și pe familie. Chiar dacă pozează sexy și provocatoare și este o femeie frumoasă, Ana nu are încă un iubit. Și, mai mult decât atât, este și o persoană foarte discretă, când vine vorba despre viața personală.

Cum arată bărbatul ”ideal” pentru Ana Baniciu

Ana Baniciu nu a dus până acum un băiat acasă pentru ca tatăl ei să îl cunoască. Bărbatul pe care și-l dorește în viața ei nu merge după ”Un anumit tipar”, dar e important să fie sincer, să fie chimie între cei doi, să se potrivească, înțeleagă și iubească.

„Eu n-am fost mereu singură. (…) Ideea e că am tot zis că în momentul în care va fi ceva așa important voi spune. Până acum nu am dus pe nimeni la tata, ceeea ce înseamnă ca nu prea a fost. Mie îmi place să stau și singură, am spațiul meu, dar nu vreau să mă obișnuiesc așa. Nu există un tipar, cred că e vorba de chimie cel mai mult. Să am un sprijin. Îmi doresc să fac și un copil”, a spus Ana Baniciu în cadrul unei emisuni tv, arată Spynews.

„În general mă deranjează minciuna și dualitatea, schimbările pe care nu le înțeleg. În momentul în care nu înțeleg și îmi trebuie subtitrare înseamnă că e ceva în neregulă. Când mă îndrăgostesc nu mă împedică nimic. (…) Acum nu mă mai îndrăgostesc așa usor”, a mai spus Ana Baniciu.

Publicat: 16 Jul. 2020, 15:35 Vedete
Pe aceeași temă