De ce Iuliana și Nicoleta Luciu nu mai vorbesc cu tatăl lor! S-a aflat adevărul

Publicat: 03 mart. 2020, 14:41 Autor: Andreea Voicu Vedete

Iuliana și Nicoleta Luciu nu mai vorbesc de mult timp cu tatăl lor, Ion Luciu. Cele două chiar au făcut dezvăluiri despre tatăl lor la un moment dat în trecut.

Iuliana și sora ei, Nicoleta, au întâmpinat probleme de-a lungul copilăriei lor, din cauza tatălui lor care a avut probleme cu alcoolul. Acest viciu l-a condus spre singurătate, fiind susținut în trecut de cele două fiice. În prezent, bărbatul este pe cont propriu.

Problemele de sănătate au năvălit în viața lui Ion Luciu, având hipertensiune, hepatită toxică, neuropatie perifeică alcoolică, varice hidrostatice și ciroză, scrie Cancan.

Acum, el s-ar simțit bine: “Sunt mai bine acum, m-am mai pus pe picioare. Nu vreau să zic nimic mai mult ca să nu supăr fetele. Sunt sănătos, mulțumesc de interes”. Cu ani în urmă, el a locuit alături de familia lui în Drumul Taberei. Singurul care mai ține legătura cu Ion Luciu este fiul lui, care este plecat în Germania. Soția l-a părăsit și s-a mutat la Miercurea Ciuc cu Nicoleta. Bărbatul ar locui acum în casa părintească din comuna Ștefan cel Mare.

Iuliana Luciu s-a operat de apendicită

Iuliana Luciu s-a operat de apendicită în luna februarie a anului trecut. Vedeta a mărturisit, la Antena 1, că s-a simțit rău. A avut dureri cumplite și și-a sunat o bună prietenă. Aceasta a venit de urgență la ea acasă și și-a dat seama că Iuliana Luciu este în stare gravă.

A sunat la ambulanță și vedeta a ajuns de urgență la spital. Iuliana Luciu a fost pusă pe perfuzii imediat, imagine pe care chiar vedeta a publicat-o în mediul online. Din fericire, Iuliana Luciu a evitat peritonita cu câteva ore. Vedeta a fost operată la paroscop.

„Am o mică operație de apendicită, nimic grav. Am făcut-o la bătrânețe. Norocul meu a fost că nu mi s-a întâmplat asta în Asia Express. Nu vreau să mă gândesc, era tragic! Am avut noroc, m-au apucat durerile acasa. Prietena mea a venit imediat, sta aproape de mine. A chemat ea salvarea pentru mine. A fost cumplit, dar sunt bine. Am fost operată la paroscopic. Dacp ajungeam mai târziu, ajungeam cu peritonita. Nu mă sperie o operație de apendicită. Am ajuns acasă după operație și am făcut curat. Te taie puțin la paroscop, semnele sunt mici”, a mărturisit Iuliana Luciu la XNS.

Publicat: 03 mart. 2020, 14:41 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă