De ce Gigi Becali nu vrea să poarte masca de protecție: ”Să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea”

Publicat: 15 Jul. 2020, 09:21 Vedete

Gigi Becali a vorbit deschis despre motivul pentru care nu dorește să poarte masca de protecție, în condițiile în care ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Latifundiarul din Pipera refuză să poarte masca de protecție și preferă să stea la distanță de ceilalți, ca să ”nu îi îmbolnăvească pe alții”, așa cum declară bărbatul. Într-o discuție pe care ar fi avut-o cu medicii, Gigi Becali susține că dacă poartă mască, îi ”scade oxigenul” și, implicit, imunitatea.

„Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc”, susține latifundiarul din Pipera, arată Spynews.

De ce Gigi Becali nu vrea să poarte masca: ”Dar să-mi pun masca aia, aşa, câine să-mi pun botniţă, nu vreau”

De asemenea, Gigi Becali a mai mărturisit că nu poartă masca de protecție pentru că o aseamănă cu o ”botniță”.

„Ca să nu îmbolnăvesc pe alţii, stau departe de ei, că sunt obligat civic. Dar să-mi pun masca aia, aşa, câine să-mi pun botniţă, nu vreau. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfinţit şi dacă mă împărtăşesc cu sângele şi cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de şapte miliarde de Covid”, a mai spus Gigi Becali.

Cum își protejează Gigi Becali nepoata

Chiar dacă nu se teme de infectare, afaceristul a explicat că și-a văzut nepoata doar de două ori, iar ambele dăți au fost de la distanță, pentru că își dorește să o protejeze.

„Nu mi-e frică, m-ați văzut pe mine cu mască? Dar mă gândesc la nepoțica mea, am văzut-o de două ori, de la distanță doar. Noi, oamenii mari, familia, ne putem îmbolnăvi, două-trei perfuzii, vitamina C, vitamina D și gata, dar cu copiii e mai complicat, de aia trebuie să îi protejăm”, spunea el.

Publicat: 15 Jul. 2020, 09:21 Vedete
Pe aceeași temă