De ce boală suferă Răzvan Fodor. Viața lui este pusă în pericol din cauza pandemiei

Publicat: 21 feb. 2021, 14:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

Răzvan Fodor, fostul concurent de la ”Asia Express”, show de la Antena 1, a mărturisit că are probleme de sănătate, lucru care i-ar putea pune viața în pericol în pandemie. Este unul dintre artiștii din țară care așteaptă la rând să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

Răzvan Fodor are astm bronșic, făcând astfel parte din categoria persoanelor cu risc ridicat de infectare cu noul coronavirus. Artistul așteaptă să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei COVID-19 niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la ”Adela „ le facem cu masca pe față”, a spus Răzvan Fodor, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

De asemenea, și partenera sa de viață, Irina, are mici probleme de sănătate: „Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată.

Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele.

Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: ”Te rog să nu uiţi să…”, a zis Irina, arată Cancan.

Cum a reușit Răzvan Fodor să o cucerească pe soția sa

Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 sunt căsătoriți. Recent, celebrul actor a făcut dezvăluiri despre relația lor și a povestit cum a reușit să își cucerească partenera.

”La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La ea a fost mai degrabă fascinație și curiozitate, la mine a fost vorba despre tact, răbdare și perseverență”, a spus artistul.

Totodată, celebrul actor a vorbit și despre cum a reușit să o cucerească. Acesta a dezvăluit că sinceritatea l-a ajutat foarte mult pentru a ajunge la inima Irinei.

”Armele, ca să zic așa, au fost răbdarea, faptul că am fost perseverent și că m-am arătat exact așa cum sunt, iar pe ea nu a speriat-o lucrul acesta, ci chiar a făcut-o să fie mai curioasă și a fascinat-o mai tare, și cam așa s-a întâmplat minunea. Nu a fost speriată de faima mea de cuceritor pentru că am fost foarte deschis, i-am spus exact cum sunt și nu am mințit-o. Am fost sincer și am dat jos toate măștile în fața ei, iar acest lucru a contat și s-a văzut, nu poate fi disimulat”, a mai spus acesta.

Sursă foto: Arhivă CIAO, capturi video Youtube

Publicat: 21 feb. 2021, 14:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×