De ce Bianca Drăgușanu a ars buchetul de flori pe care l-ar fi primit de la Alex Bodi!

Publicat: 03 Jun. 2020, 08:22 Vedete

Ba se împacă, ba se despart! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt două persoane cu coloană vertebrală, dar ce te faci atunci când parcă totul se năruie în preajma ta?

Recent, Bianca Drăgușanu a ieșit în oraș, cu ocazia redeschiderii teraselor și a decis să meargă la un pahar de vorbă cu doi prieteni. Acolo, aceștia au fost surprinși la o masă, la o terasă din zona Herăstrău. Bianca Drăgușanu a fost surprinsă ”undercover„, dacă am putea spune așa, cu ochelari la ochi și cu ochii ațintiți în telefon.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a reacționat și după un gest pe care l-a făcut: a ars un buchet cu trandafiri albi pe care l-ar fi primit de la Alex Bodi. Atunci, în timp ce pe fundal se auzeau versuri dintr-o piesă de-ale Deliei, blondina a dat foc la buchetul cu flori.

”Nu s-a întâmplat nimic. A ars. Nu mă interesează subiectul și nici actorii. Ei nu fac parte din filmul meu. Nu comentez mai mult”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Cancan.

Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut! A plătit 5.000 de euro pentru o nouă intervenție estetică

Se cunoaște faptul că Bianca Drăgușanu este adepta frumuseții și modei, iar în orice lucru pe care îl face presară aceste atuuri ale ei. Vedeta, totuși, recent, și-a făcut o intervenție, judecând după imaginile care apar pe social media.

Pare-se că Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician, de data aceasta pentru a își ”rotunji” posteriorul. 5000 de euro a investit în funduleț, pentru a-l ”tuna”, iar procedura s-a observat imediat! Dorința de a fi o păpușică i s-a îndeplinit frumoasei vedete! În data de 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit 38 de ani, iar multe femei o invidiază. Are o fetiță superbă, vedeta arată foarte bine, e fit și mereu atentă la ce poartă, ce mănâncă, ce face.

Și, evident, nu ascunde faptul că merge și la medicul ei estetician pentru o ”reîmprospătare” – dacă am putea-o numi așa. Bianca a recunoscut că și-a făcut o mărire cu implant fesier, care ar fi costat în jur de 5000 de euro, arată Click.ro. De-a lungul timpului, blondina a făcut multe operații estetice și tratamente, care s-au ridicat până la suma de 50.000 de euro, spune sursa.

 

Publicat: 03 Jun. 2020, 08:22 Vedete
Pe aceeași temă