De ce Andreea Bănică nu își trimite copilul la școală, fizic! ”Trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi”

Publicat: 21 Sep. 2020, 14:40 Vedete

Andreea Bănică a luat decizia de a nu-și lăsa copilul să meargă fizic la cursurile de la școală, după ce situația din țară este ”incertă”.

Frumoasa cântăreață din România susține că preferă ca fiica ei să își desfășoarele orele în mediul online, în loc să meargă fizic la școală, pentru a nu o expune unui eventual pericol de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Omenirea se află în prezent într-o situație grea, care va trebui depășită.

”Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru”, este mesajul transmis de Andreea Bănică.

”Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede, și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere!”, a mai spus cântăreața.

Cum reușește artista Andreea Bănică să arate bine?

Cântăreața se pozează foarte sexy pe rețelele de socializare, iar ținutele pe care le abordează la evenimentele la care ia parte sunt mereu la fel de frumoase! Are o carieră în plină ascensiune, este mămică și soție, dar nu se neglijează nicio secundă. Andreea Bănică a ținut mai multe diete de-a lungul anilor, printre care și cea 16/8, arată Ok! Magazine. Artista apelează la un stil de viață sănătăs și face sport.

„În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram.

De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic”, a mai spus ea.

Publicat: 21 Sep. 2020, 14:40 Vedete
Pe aceeași temă