De ce a fost reţinut Victor Piţurcă de DNA? Ce afaceri „dubioase” avea fostul selecţioner

Publicat: 30 ian. 2023, 14:04 Autor: Camelia Vedete

De ce a fost reţinut Victor Piţurcă de DNA? Ce afaceri „dubioase” avea fostul selecţioner!

De ce a fost reţinut Victor Piţurcă de DNA

Duminică, 29 ianuarie 2023, Victor Pițurcă a fost audiat de procurorii DNA din București, iar în cursul nopții a fost reținut. Fostul selecționer al României este reținut în legătură cu derularea unui contract de achiziți suspecte din timpul pandemiei, mai exact o cantitate însemnată de măști anti COVID pentru Ministerul Apărării Naționale, scrie CANCAN.RO. Vezi toate detaliile pe CANCAN.RO.

Cât îl costă elixirul tinereții pe Victor Pițurcă!

Spre deosebire de mulţi alţi fotbalişti de top care, după abandonarea activităţii, mai fac sport doar în faţa televizorului, Piţi şi-a păstrat stilul de viaţă activ.

Indiferent cât de încărcat îi era programul, el nu a renunţat niciodată la alergarea zilnică. Pițurcă își face siesta în fiecare zi, în pădurea Băneasa. Acolo poate fi văzut în fiecare dimineaţă acoperind un traseu de aproximativ 7 kilometri.

În afară de alergarea prin pădure, Victor Pițurcă mănâncă numai produse bio. Și lee ia chiar din propria fermă, din satul Islaz, comuna Bră­­neşti. În urmă cu aproape 15 ani, a cumpărat un teren de câteva mii de metri pătraţi la marginea satului Islaz.

Aici şi-a făcut o adevărată fermă bio. Antrenorul creşte acolo câteva sute de găini, gâşte, raţe, curci, plus doi-trei porci gata de sacrificare oricând i se termină stocul de carne.

10.000.000 € este prețul pe care îl plătește Pițurcă pentru elixirul tinereții

“Dacă vreun miliardar vrea să afle cum mă menţin tânăr, îl costă de la 10.000.000 € în sus”, spune Piţurcă recent în glumă. Fostul selecţioner a dezvăluit “reţeta” în Libertatea:

“Dimineaţa, mănânc un măr şi beau o cafea îndulcită cu zahăr brun. Îmi plac pastele, sunt sănătoase, şi mănânc multe legume crude. Servesc numai apă plată. Ca desert, prefer fructele, mai ales pe cele care conţin fibre. Ananasul e printre cele mai bune alimente. În plus, am scos carnea din meniu! Dacă mănânc o bucată la grătar, mă simt greu, obosit”.

Publicat: 30 ian. 2023, 14:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă