Ce mai simte Vica Blochina pentru Victor Pițurcă! Încă mai suspină după el!

Publicat: 28 ian. 2021, 10:09 Autor: Dora Bazavan Vedete

Vica Blochina a fost ieri o apariție de senzație în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV!

Frumoasa blondă, nu doar că a venit îmbrăcată mulat și super sexy dar a fost provocată să vorbească despre fostul ei partener de viață cu care are un copil, Victor Pițurcă. Astfel, atunci când a trebuit să caracterizeze anumite personaje într-un singur cuvânt, și prima poză care a apărut pe ecran a fost a lui Victor Pițurcă, cu care a avut o relație de aproape 16 ani, Vica Blochina a avut o reacție neașteptată.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță, semn că nu l-a uitat încă definitiv pe fostul selecționer despre care a spus la un moment dat că a fost iubirea vieții ei.

Se pare că Vica și Piți au rămas în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună, Edan, care se înțelege extrem de bine cu tatăl său și căruia îi place să petreacă mai mult timp în compania acestuia. Chiar dacă în anul 2013, cei doi foști iubiți s-au războit la tribunal din cauza pensiei alimentare pentru Edan, au încercat să îngroape cumva securea războiului și să treacă peste orgolii. Între Vica Blochina și Victor Pițurcă a fost dragoste la prima vedere. Ei s-au iubit în secret vreme de 16 ani. Într-un interviu pentru Click!, atunci când a fost întrebată cum e viața de mamă singură și ce relație mai are cu fostul său partener de viață, fosta balerină a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui copilului său.

“Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile copilului, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă. Eu şi Victor suntem părinţi asumaţi care îşi iubesc foarte mult fiul şi vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil şi este o relaţie doar despre el, nu despre mine şi Piţurcă. Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că aşa îi place. La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Piţurcă îl iubeşte foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!”, spune atunci Vica.

 

Publicat: 28 ian. 2021, 10:09 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×