Cum arată soția lui Victor Pițurcă și de ce fostul selecționer nu se afișează cu Maria în public

Publicat: 08 feb. 2022, 12:21 Autor: Maria Apostol Vedete

Cu siguranță mulți s-au întrebat cine este și cum arată soția lui Victor Pițurcă, de vreme ce viața amoroasă a fostului selecționar a fost asociată doar cu Vica Blochina, alături de care a trăit o relație paralelă vreme de 16 ani. Iată că Maria i-a rămas aproape, în ciuda alegerilor temporare pe care soțul ei le-a făcut, și chiar a ajuns să îl crească acum pe fiul lui Pițurcă din relația cu fosta dansatoare. 

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el, 39 și era căsătorit. S-au îndrăgostit și au trăit o poveste de iubire. Vreme de 16 ani ea i-a fost amantă. Acum 14 ani pe lume a venit Edan, fiul lor.

De partea cealaltă, Victor Pițurcă și soția lui, Maria, se cunosc din tinerețe, iar fostul selecționer nu a intenționat niciodată s-o părăsească. Chiar dacă a trăit mulți ani o relație paralelă cu fosta dansatoare Vica Blochina.

Maria Pițurcă a suferit mult pentru ce apărea în ziarele anului 2007. Asta după ce Vica Blochina a decis să împărtășească unei prietene jurnalist că este gravidă. Femeia a reușit să treacă peste lovitură și și-a crezut soțul că a comis o greșeală enormă. Dar că nu vrea să-și abandoneze familia pentru amantă. Supărat pe Vica, Pițurcă nu a vrut să-și recunoască la acel moment copilul. Dar i-a spus că-i asigură un apartament.

După ani de procese, copilul a fost recunoscut. Iar acum, la vârsta de 14 ani, băiatul a decis că vrea să locuiască mai mult timp cu tatăl său. Maria Pițurcă nu s-a împotrivit acestei decizii, ba dimpotrivă. Are grijă de Edan ca de propriul ei fiu.

De asemenea, Maria are o relație frumoasă și cu fiul ei natural, Alexandru, dar și cu nepoțelul ei.

Victor Pițurcă a găsit ”elixirul tinereții”

Spre deosebire de mulţi alţi fotbalişti de top care, după abandonarea activităţii, mai fac sport doar în faţa televizorului, Piţi şi-a păstrat stilul de viaţă activ.

Indiferent cât de încărcat îi era programul, el nu a renunţat niciodată la alergarea zilnică. Pițurcă își face siesta în fiecare zi, în pădurea Băneasa. Acolo poate fi văzut în fiecare dimineaţă acoperind un traseu de aproximativ 7 kilometri.
În afară de alergarea prin pădure, Victor Pițurcă mănâncă numai produse bio. Și lee ia chiar din propria fermă, din satul Islaz, comuna Bră­­neşti. În urmă cu aproape 15 ani, a cumpărat un teren de câteva mii de metri pătraţi la marginea satului Islaz.

Aici şi-a făcut o adevărată fermă bio. Antrenorul creşte acolo câteva sute de găini, gâşte, raţe, curci, plus doi-trei porci gata de sacrificare oricând i se termină stocul de carne.

Publicat: 08 feb. 2022, 12:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă