Cea mai cunoscută amantă din România, copleșită de resentimente: ”Plătesc în continuare, omul are familia lui, am făcut rău fără să vreau”

Publicat: 22 ian. 2020, 12:18 Autor: Maria Apostol Vedete

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă s-a iubit pe ascuns, mulți ani, cu Vica Blochina, fapt știut deja de toată lumea, mai ales că în urma acestei relații a rezultat și un băiețel. 

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit pe furiș timp de 16 ani, perioadă în care fostul antrenor al echipei de fotbal a României era căsătorit. Chiar dacă din povestea lor de dragoste s-a născut Edan, fiul lor, Vica recunoaște că, dacă ar putea să o ia de la capăt, poate s-ar gândi de două ori înainte să accepte statutul de amantă.

Vica Blochina a mărturisit că, în prezent, are strict o relație civilizată cu Victor Pițurcă, strict de dragul fiului lor, Edan, care anul acesta împlinește 13 ani.

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil.’, a declarat Vica la Acces Direct.

Vica regretă aventura cu Piți și consideră că tot ghinionul în dragoste pe care îl are acum este o consecință a faptului că, timp de 16 ani, s-a iubit cu un bărbat însurat.

Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, a mărturisit Vica Blochina, citată de viva.ro.

Publicat: 22 ian. 2020, 12:18 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă