Daniela Crudu s-a accidentat grav la Ultimul Trib. Cum se simte

Publicat: 13 Oct. 2018, 15:30 Vedete

Participa alaturi de multe vedete la emisiunea de la Antena 1, dar nu a avut parte de noroc.

Daniela Crudu s-a accidentat grav la Ultimul Trib. Bruneta a fost trimisa la duel alaturi de colegul Mirel Magop. Si a reusit sa castige duelul! Lemurii au câștigat și vila la care au visat atât de mult, însă cu un preț foarte mare.

Echipele Cameleoni și Lemuri au fost nevoite sa trimita cate un om la duel. Cei alesi au fost Daniela Crudu si Mirel Magop. Cei doi s-au luptat cu indarjire pentru echipele pe care le reprezinta. Bruneta a reusit sa castige, dar s-a accidentat.

„M-am trezit foarte nervoasă, aveam o stare proastă. Noaptea m-am trezit neliniștită, aveam o mulțime de gânduri, nu știam dacă am luat decizia corectă. Mă gândeam că dacă trec peste Duelul acesta, nu mă mai doboară nimic”, a spus Daniela Crudu inainte de duel.

„A spus că vrea să facem lucrurile ca de obicei și să plece la Duel doar ca să aibă de unde să se întoarcă”, a spus Silviu Geandră. Initial, colegii Danielei Crudu credeau ca trebuie sa se dueleze cu acesta. Dar au fost uimiti sa afle ca Mirel a fost trimis la duel de echipa sa.

Mirel a fost convins ca proba va fi ca si castigata cu o asemenea adversara. „Daniela? E prea ușor, pentru mine e cea mai slabă”, a spus acesta. Mirel și Daniela au avut de parcurs un traseu cu obstacole pentru a număra mai multe capre, păsări, caracatițe, ouă sau pești, iar din numerele aflate să afle formeze un cifru.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Oct. 2018, 15:30 Vedete
Pe aceeași temă