Daniela Crudu, gestul pasionale cu un manelist obscur din Ploiesti! A venit cu Porsche si un buchet de trandafiri si ea l-a asteptat in cei mai scurti pantalonasi!

Publicat: 26 Nov. 2018, 13:29 Vedete

Cruduta joaca rolul unei femei suparate care isi asteapta iubitul acasa, singura si trista pe canapea.

Daniela Crudu, gestul pasionale cu un manelist obscur din Ploiesti! Daniela Crudu mai are aparitii in televiziune doar pe baza de proiect, dar intre timp se descurca foarte bine sa-si castige banii cum stie ea mai bine.

Pe lang emisiunea „Ultimul Trib” de la Antena 1, unde a participat pana recent mai nou Daniela Crudu este platita sa apara si in videoclipuri de manele. In cea mai recenta piesa a manelistului Bogdan de la Ploiesti, care asa cum ii spune si numele de scena este din provincie, apare Daniela Crudu in rol de iubita lui sexy care il asteapta cuminte aproape dezbracata acasa.

Daniela Crudu face o figuratie perfecta in videoclip, reusind sa-si etaleze la perfectie buzele si sanii mariti in timp ce se tinea in brate cu manelistul si se atingeau. Este primul proiect in care Cruduta si-a etalat noile silicoane asa ca cel mai probabil putem banui ca a meritat sa-si faca ceva imbunatatiri.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Nov. 2018, 13:29 Vedete
Pe aceeași temă