Dana Roba, declarații halucinante! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu să plănuiască atacul împotriva ei

Publicat: 12 sept. 2023, 15:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba a trecut prin clipe cumplite în luna iunie a acestui an. Bărbatul alături de care spera să îmbătrânească a bătut-o cu bestialitate și a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge. La câteva luni de la tragicul incident, make-up artista luptă să revină la viața ei normală. Însă mărturisește că nu se poate liniști până când Daniel Balaciu nu va primi ce merită! Recent, a făcut din nou declarații despre momentul în care era să își piardă viața.

Dana Roba se află în proces cu tatăl fetițelor sale. Bruneta vrea să facă dreptate, iar Daniel Balaciu să primească ani grei de pușcărie pentru fapta comisă. Doar că, make-up artista mărturisește că fostul ei partener nu a plănuit totul singur. Recent, în cadrul unui interviu, tânăra a povestit faptul că socrii ei și cumnatul au fost audiați pentru furt. Cu o seară înaintea tragediei, familia fostului soț i-ar fi furat o sumă considerabilă de bani și mai multe acte.

„Soacra mea, socrul meu și cumnatul meu au fost audiați. Nu știu prea multe detalii despre audiere, aștept să mă sune avocatul. Sunt audiați de către un polițist, nu de către procurori. Soacra mea, înainte cu o seară să se întâmple totul, a fost la mine. Mie îmi este teama ca nu cumva ea să fi pus totul la cale cu Daniel.

Eu am dreptul să cred că a fost un plan de-al lor premeditat. Dacă vreau eu să cred ceva, nu poate să vină nimeni să îmi spună să cred altceva. Eu cred că așa a fost. Pentru că înainte cu o zi de nenorocire, a fost acasă și a stat toată ziua cu una dintre fetițe.

Eu am fost la biserică cu cealaltă fetiță, apoi am fost la o terasă și am stat până la ora 10. Deja când am ajuns acasă, ea nu mai era la mine, plecase. Ca și cum nu voia să vadă în ce hal ajung”, a declarat Dana Roba în interviu.

Soțul Danei Roba a premeditat tot?
Soțul Danei Roba a premeditat tot?

Dana Roba: “Eu nu știam ce îmi vor face ei ”

Mai mult, make-up artista povestește că familia fostului soț obișnuia și în trecut să îi fure lucruri din casă. Până acum i-au lipsit obiecte nesemnificative care nu i-au dat de gândit că ar putea urma o asemena situație.

“Pe ei i-au audiat pentru bani. Ei mi-au furat banii și actele. Actele de la apartament, diploma mea de makeup artist, diploma de 12 clase, totul a fost furat. Nu mi-au lăsat decât cardul de sănătate și buletinul, în portofel. În rest, banii din portofel și suma aceea mare, a fost furată.

Eu nu știam ce îmi vor face ei și nu m-am uitat la acte, să le pun bine. Nu știam eu că urmează episodul macabru, că altfel dormeam la o prietenă, la părinți. Făceam cumva să plec de acolo, luam copiii și plecam. Dar eu nu am știut ce pun ei la cale. În trecut îmi mai luau chestii din casă.

Detergent de rufe, balsam, mă trezeam că nu mai sunt în casă. Iar Daniel spunea că le-a dus la mama lui, la țară. La fel și un aparat de făcut smoothie-uri, el spunea că l-a dus la țară. Bine, astea sunt lucruri minore, nesemnificative”, a mai adăugat Dana Roba.

Daniel Balaciu, influențat de mama lui să comită oribila faptă

În continuare, Dana Roba a susținut că Daniel Balaciu a fost influențat de mama lui să o omoare, dar și de pastorul bisericii. Mai mult, aceasta a relatat și un episod în care a fost umilită de fostul soț.

“Eu cred că Daniel a fost influențat de pastorul bisericii și de soacra mea. Pentru că un om cu minte la cap nu ar fi făcut asta. Mai ales soacra mea, care tot spunea să ne împăcăm, îmi ținea morală. Eu îi spuneam să nu se mai bage între noi, că noi nu suntem de împăcat.

Eu de ani de zile i-am spus să lase echipa de fotbal și să se ocupe mai mult de familie. El nu a uitat că a împlinit 2 ani la echipa de fotbal, dar a uitat că e aniversarea noastră. Eu când am început să mă supăr și să plâng, a spus că nu dă 2 bani pe mine. Mi-a spus că nu merit flori, că numai urâții le cumpără flori femeilor. Iar bărbații frumoși, ca el, nu cumpără flori femeilor și nu le spun ‘te iubesc’”, a mai declarat Dana Roba pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Instagram

Publicat: 12 sept. 2023, 15:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă