Dana Roba a plecat din emisiunea lui Mădălin Ionescu! Ce întrebare incomodă i-a pus: „Nu vreau să discut despre așa ceva!”

Publicat: 02 sept. 2023, 12:28 Autor: Camelia Vedete

Dana Roba a plecat din emisiunea lui Mădălin Ionescu! Ce întrebare incomodă i-a pus: „Nu vreau să discut despre așa ceva!”. 

Dana Roba a fost invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu de pe Metropola TV unde a povestit despre experiențele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului. O întrebare incomodă a făcut-o pe Dana să devină extrem de iritată. S-a simțit atât de deranjată încât a ales să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea.

Întrebarea lui Mădălin Ionescu a enervat-o la culme pe Dana Roba

Mai jos, redăm o parte din dialogul pe care l-au avut Mădălin Ionescu și Dana Roba, în emisiune.

Mădălin Ionescu: „Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei… erai o femeie cu experiență”
Dana Roba: „Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta!”
Mădălin Ionescu: „Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență”

Make-up artistul s-a ridicat de pe scaun și a plecat din emisiune

Dana Roba: „Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”
Mădălin Ionescu: „Da, vorbim de traume aici și, din păcate, nu cred că a fost atentă la întrebarea pe care voiam să i-o adresez. Vorbeam de femeile care, în principiu, după o serie de experiențe, unele dintre ele mai dure, pot fi păcălite de personaje de acest gen care, iată, fac gesturi absolut abominabile. Din păcate, în privința situației ei, s-a întâmplat, cu toate momentele prin care a trecut în etapele precedente, să nu fie atentă la niște elemente care în principiu ar fi ajutat-o să evite un final traumatizant atât pentru ea, cât și pentru fetele pe care le are cu el”

Dana Roba, în lacrimi!

«Acum chiar nu pot să muncesc. (…) Voi avea nevoie de ceva suportruri pentru încheieturile mâinii. M-a nenorocit cu ciocanul, ca să fie sigur că nu o să mai pot munci niciodată. Mi-a zis că vrea să mă vadă moartă decât divorțată. El în fiecare seară mă cicălea. Mă înjura foarte dur. Pentru siguranța copiilor mei am vrut să divorțez, să fie totul OK. În fiecare zi mă înjura și îmi spunea că o să îmi ia viața. I-am spus că nu am să mor niciodată. Mă înjura încontinuu. Mă înjura de față cu toată lumea din jurul meu. Mă mir cum de nu a omorât copiii… Toata lumea se miră cum de nu.(…) Mâinile cu care eu am înfrumusețat toată Timișoara, la București, oriunde… Nu există femeie în Timișoara, în acești 7 ani jumătate…”, a spus Dana Roba cu lacrimi în ochi, distrusă de durere.

De ce a vrut să divorțeze

Despre cumplitul moment, ea a povestit: ”Am simțit o ceată de îngeri în jurul meu, care mi-au zis că nu voi simți durerea. (…) Îmi aduc aminte tot. Dar nu am simțit nicio durere, dar țin minte bine tot! Știu că Dumnezeu a fost cu mine. (…) Am fost în Valea Morții! (…) 2 zile am fost în comă și de vreo 7 ori m-au resuscitat în timpul operației.”

Fără a-și putea stapâni lacrimile, Dana a continuat: ”Datorită familiei mele sunt azi aici. Și oamenii din jur s-au rugat pentru mine. Le mulțumesc din suflet. Am găsit mii de mesaje. Erau trimise la început, când eram în comă. Toți au crezut că Dumnezeu va face o minune. (…) Doctorii ieșeau și îi spuneau tatălui meu că mă pierd, dar tatăl meu a crezut în Cristos. (…) Toți medicii s-au mirat că nu am spus niciodată că o să mor. Niciodată nu am spus cuvântul ăsta. (…) În salon, Dumnezeu mi-a dat viață, iar medicii s-au ocupat de mine ca de copilul lor. (…) Niciodată nu plâng față de copii. Fetele meu nu m-au văzut niciodată plângând și nu or să mă vadă niciodată. Nu trebuie să mă vadă plângând!”

Cum se purta fostul soț cu fetițele

Dana și-a mai spus un mare of in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. ”Din păcate, pastorul nu mi-a fost alături. Cu o zi înainte de divorț am fost la el în birou. Așa e la noi, te duci, spui la pastor că e un monstru de om care te înjură în fiecare zi și ți-e frică de viața ta, că te amenință cu moartea. Eu m-am dus și i-am spus de ce divorțez. Lângă el erau vreo 10 -15 bărbați din comitet. Nu m-a crezut niciunul. Eh, în ziua când trebuia să mă duc la divorț mi-a zis să nu mă duc. Am zis: «dar cu ce m-a ajutat pe mine biserica, ca să nu mă duc?»

„Pentru siguranța copiilor mei am vrut să…”

Și am închis telefonul. Nu mi se pare normal ca o femeie care muncește ca sclava, de dimineața până seara, să nu fie susținută. În ziua când eu mă zbăteam între viață și moarte, el nu a zis nici măcar o rugăciune pentru mine. Sunt foarte dezamăgită de el! Aș vrea să își dea demisia, că nu cred că e pregătit pentru meseria asta. Eu am fost o femeie extraordinară. Eu nu am umblat cu nimeni. La mine în studio nu intra niciun bărbat! Veneai cu bărabatul la machiaj, el se ducea la mall, unde vrea… La mine nu a existat așa ceva!”

La finalul intervenției, Dana Roba a spus, la fel, cu șiroaie de lacrimi. ”Aș vrea ca domul Judecător să îl judece drept pe Daniel. Să judece drept, că nu i-ar plăcea să o vadă pe fata lui cum arăt eu…”

Publicat: 02 sept. 2023, 12:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă