Dana Roba, din nou pe mâna medicilor! Câți euro costă operația din Turcia pentru reconstrucția chipului: ”M-au avertizat!”

Publicat: 17 ian. 2024, 15:29 Autor: Alina Nistor Vedete

Dana Roba va ajunge din nou pe mâna medicilor! Vedeta are nevoie de o reconstrucție a chipului, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei.

În iunie 2023, Dana Roba a trăit un adevărat coșmar. A ajuns acasă de la serviciu și a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. A ajuns în comă, la spital, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. O minune s-a produs, însă, iar Dana Roba a deschis ochii după experiența traumatizantă.

Acum, însă, urmează o operație dificilă, reconstrucția chipului. Dana Roba a mărturisit faptul că trebuie neapărat să facă intervenția anul acesta, după avertizările medicilor. În urma loviturilor pe care le-a primit de la soțul ei, vedeta nu a rămas doar cu urme vizibile pe chip, ci și cu alte probleme. Make-up artistul nu mai are miros și gust și constant are capul pe jumătate amorțit și se confruntă deseori cu amețeli.

Vedeta s-a informat și a apelat la un specialist din Turcia. Iar pentru intervenție, Dana Roba trebuie să scoată din buzunar aproximativ 10.000 de euro. Sumă pe care o are în urma donațiilor făcute de oamenii cu inima mare.

„Trebuie neapărat să mă operez, anul acesta. Aș fi stat, așa, mai acopeream cu bretonul, dar medicii m-au avertizat că trebuie să o fac neapărat. Am căutat medici, și în țară, peste tot. Acum sunt în discuții cu un specialist, cu mari rezultate, în astfel de cazuri, dintr-o clinică din Turcia. Omul e tare priceput, am văzut niște fotografii, cu multe cazuri rezolvate, te face țiplă! Aștept să-mi aprobe intervenția, care va costa, cred, până în 10.000 de euro. Oamenii au fost buni și au donat bani, cât au putut, am suma. Au donat și bisericile penticostale și ortodoxe”, a mărturisit Dana Roba pentru playtech.ro.

Dana Roba și Daniel Balaciu, față în față!

Pe 11 ianuarie, a avut loc o nouă înfățișare a procesului, iar Dana Roba și Daniel Balaciu au fost față în față. Make-up artistul a dezvăluit că fostul ei soț nu și-a luat nicio secundă ochii de la ea. În acele momente a retrăit trauma trăită în urmă cu câteva luni. Teama s-a instalat rapid după ce și-a adus aminte că a fost lăsată într-o baltă de sânge.

”A fost foarte greu și este de fiecare dată când să îl văd în fața ochilor mei. Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el, ce să zic, foarte greu. Nu îmi plac astfel de înfățișări cu el, dar ce să fac. Sunt obligată. Sper ca legea să își facă treaba și să primească pedeapsa pe care trebuie să o primească. El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea ale lui cu moartea”, a declarat Dana Roba, la Star Magazin.

Dana Roba este susținută de avocatul ei, care a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”(…) Omul (n.r. Daniel Balaciu) se comporta de parcă erau soț și soție de o viață și convețuiau împreună. Este aberant ce a făcut acest om în sala de judecată, prin modul la care s-a uitat impasibil. Cu siguranță că pe timpul urmăririi penale și afirm cu tărie, că trebuia ca procurorul de caz, în urma probelor administrate în dosar, să incadreze acest personaj la tentativă de omor calificat”, a delcarat avocatul Danei Roba, la Star Magazin.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 17 ian. 2024, 15:29 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×