Dana Roba, amenințată din nou de fostul soț! Ce i-a transmis Daniel Balaciu din închisoare: ”Mi-au zis fetițele”

Publicat: 05 ian. 2024, 15:06 Autor: Alina Nistor Vedete

Dana Roba a primit noi amenințări din partea fostului ei soț, care a încercat să o omoare. Halucinant ce i-a transmis Daniel Balaciu din spatele gratiilor. 

În iunie 2023, Dana Roba a trăit un adevărat coșmar. A ajuns acasă de la serviciu și a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. A ajuns în comă, la spital, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. O minune s-a produs, însă, iar Dana Roba a deschis ochii după experiența traumatizantă.

Deși se află în spatele gratiilor după ce și-a mutilat soția, Daniel Balaciu nu renunță la amenințări. Bărbatul a avertizat-o pe mama copiilor săi că urmează să apeleze la o faptă neașteptată atunci când va ieși din închisoare. Dana Roba a vorbit public despre avertismentul pe care l-a primit din partea fostului partener. Chiar fetițele ei i-au povestit despre discuția telefonică pe care a avut-o bărbatul cu mama lui.

Daniel Balaciu și-a sunat mama în preajma sărbătorilor de iarnă, chiar atunci când fiicele sale se aflau în vizită la ea: „De Crăciun am dus fetițele la soacra mea că plângea că ce sărbători sunt astea când fiul ei e la pârnaie, i-am zis că îi las fetițele la ea dacă vrea. Le-am lăsat trei ore și după m-am dus să le iau să le ducem la colindat. Mi-au zis fetițele că a a sunat ”dânsul”, că așa îi zic fetițele lui (n.r. tatălui lor), și că a zis că Beni e țigan, că el o să ne scoată afară din casă pe toți, că e gras și urât, că nu o să te ierte niciodată și că din cauza ta el e la pușcărie. El mă amenință pe mine din penitenciar, întâi să se scoată pe el din pușcărie, după să mă scoată pe mine din casă”, a declarat Dana Roba, conform spynews.ro.

Dana Roba, despre prima confruntare cu soțul ei: ”Amețesc foarte tare”

Vedeta mărturisea că după prima confruntare cu fostul partener, de la tragicul episod, a rămas cu o durere foarte mare de cap din cauza stresului puternic. Urmează un alt tratament și în momentul de față se simte mai bine.

Dana Roba a dezvăluit că fapta a fost încadrată la tentativă de omor simplă, astfel că Daniel Balaciu ar putea primi între 7 și 12 ani de închisoare.

„Eu nu vreau să mă mai agit și să mă enervez. Vreau să spun că de când am fost la confruntare, am rămas cu o durere foarte mare de cap, de coloană. Amețesc foarte tare, de la stresul ăsta puternic. Acum sunt sub un alt tratament. Ieri a fost ambulanța la mine acasă și mi-a dat un tratament. Nu am vrut să mă transporte la spital, am vrut să stau acasă. Mi-au dat un tratament și acum mă simt mai bine. Eu mă voi duce luni la control, vin la București. Vreau să mă programez la operația de reconstrucție. Viața mea va fi bine. Viața lui, în schimb, nu va fi. În curând i se va da sentința finală. Va fi nasol cu el, dar el și-a dorit să fie aici. Trebuie să plătească pentru ce a făcut”, a dezvăluit vedeta, pentru Fanatik.

SURSA FOTO: Instagram

 

 

Publicat: 05 ian. 2024, 15:06 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă