Dan Negru s-a întâlnit cu fostul lui șef! L-a luat de la scara blocului cu o mașină scumpă și au plecat spre un studio

Publicat: 03 feb. 2022, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Proaspăt ”aterizat” în curtea Kanal D, Dan Negru pare mai determinat ca niciodată să facă emisiuni de calitate, cu invitați pe măsură. Cum este cazul marelui compozitor Horia Moculescu, pe care prezentatorul s-a oferit să-l ia de acasă și să-l ducă în platoul uneia dintre emisiunile pe care o filmează. 

Probabil că nu multă lume mai ține minte, însă Horia Moculescu i-a fost șef lui Dan Negru. Se întâmpla când ”Regele audiențelor” se lansa pe curba ascendentă a celebrității. Între cei doi s-a legat o strânsă prietenie care a fost întreținută în timp. Anii au trecut, iar pe Horia Moculescu l-au mai afectat problemele bătrâneții. Dan Negru nu l-a uitat însă. Mereu i-a întins o mână de ajutor și l-a întrebat de sănătate. Zilele trecute cei doi s-au întâlnit cu scopul ca întreaga activitate a marelui compozitor să fie cinstită în cadrul unei emisiuni.

Dan Negru a vrut să-l ia personal de acasă, așa că s-a urcat la volanul unui Range Rover și și-a făcut apariția în zona în care locuiește Horia Moculescu. Invitația venise pentru un interviu al ”Legendelor”, emisiune unde i-au trecut pragul Florin Piersic, Tudor Gheorghe, Irina Loghin, Gheorghe Zamfir, Alexandru Arșinel și mulți alții. Acum era rândul celui care i-a fost șef la TVR să-și depene amintirile.

Dan Negru, despre Horia Moculescu: ”Avea vocea stinsă”

Horia Moculescu s-a pregătit pentru marea întâlnire și, când Dan Negru l-a anunțat că a ajuns, a ieșit din locuință. Cu o plasă în mână, în care avea aparatul de oxigen de care nu se desparte, având probleme de sănătate. Compozitorul a fost întâmpinat de cel care tocmai a lăsat Antena 1 pentru un nou rol la Kanal D. După ce s-au salutat, prezentatorul i-a deschis portiera lui Horia Moculescu, ajutându-l să urce. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Recent, Dan Negru a scris pe pagina lui de Instagram că l-a contactat pe Horia Moculescu, care abia ieșise din spital, și i-a promis că vor filma împreună un interviu memorabil.

Am vorbit la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru Legendele”, a scris Dan Negru.

Ce salariu fabulos și-a negociat la Kanal D

Dan Negru a început negocierile cu șefii de la Kanal D la începutul lunii decembrie. La câteva zile după trecerea în noul an, acesta ar fi semnat deja contractul. Unul mai bănos decât la Antenă, dar și cu anumite bonusuri, pe care turcii obișnuiesc să le includă în „pachet”.

 

Concret, ”Regele audiențelor” ar urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar va primi și abonamente la SPA și la clinică medicală, plus mașină.

Publicat: 03 feb. 2022, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă