Dan Negru a dat cărțile pe față! A avut sau nu prezentatorul TV o relație cu Andreea Marin?

Publicat: 14 Jan. 2021, 10:19 Vedete

Dan Negru a fost întotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața sa personală. De-a lungul timpului s-au speculat multe lucruri cu privire la relațiile pe care celebrul prezentator TV le-ar fi avut, iar una dintre femeile cu care s-a scris că ar fi avut o poveste de dragoste este chiar Andreea Marin. În cadrul unui interviu recent, acesta a făcut lumină cu privire la acest subiect și a vorbit despre relația cu frumosa brunetă.

Dan Negru are o familie extrem de frumoasă, o soție care nu are și nici nu a dorit să aibă legături cu lumea mondenă și doi copii minunați, o fetiță și un băiețel. În ceea ce îi privește pe membrii familiei sale, Dan Negru a încercat întotdeauna să îi țină pe aceștia departe de lumina reflectoarelor, mai ales și pentru că aceștia nu și-au dorit să se expună prea mult.

De-a ungul timpului s-a speculat faptul că prezentatorul TV ar fi avut o relație cu Andreea Marin, în perioada în care au fost colegi la TVR.

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Negru a fost întrebat dacă s-a iubit cu Andreea Marin. Acesta a explicat faptul că au avut o relație, dar a fost strict profesională, iar ceea ce i-a unit a fost dragostea pentru această meserie.

”Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov (n.red. Valeriu Lazarov), unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România, și am iubit împreună job-ul ăsta.

Și eu, și Andreea, și Cosmin Cernat și Raluca Moianu, iar domnul Lazarov a știut cumva cum să ne contamineze. Un profesor bun nu e ăla care te învață, ci ăla care te contaminează. Nu a fost nimic între noi, Andreea are copiii ei, eu am doi copii”a spus Dan Negru, referitor la relația cu Andreea Marin.

Totodată, Dan Negru a ținut să o aprecieze pe Andreea Marin pentru profesionalismul de care a dat dovadă tot timpul în cariera sa.

”Andreea e unul din oamenii importanți, care a lăsat urme în televiziunea din România. Am lucrat cu multe prezentatoare de televiziune, două sunt extraordinar de generoase. Am prezentat cu ambele: Andreea e una dintre ele, cealalaltă de care îți spun e Mihaela Rădulescu.

Sunt două prezentatoare generoase pentru că pe tine, ca și coprezentator te fac să te simți bine, nu sunt ca acelea care vor mereu să iasă în față, care sunt agresive în fața publicului”, a mai spus Dan Negru.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Jan. 2021, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă