Dan Cruceru și-a sărbătorit fiica! Sophia a împlinit 9 ani! Ce cadou i-au făcut părinții!

Publicat: 31 Aug. 2020, 20:56 Vedete

Orice părinte se dă peste cap pentru a-i organiza copilului său cea mai frumoasă petrecere aniversară, chiar și pe timp de pandemie. Așa a făcut și Dan Cruceru când a venit vorba de Sophia, fetița lui, primul său copil, care a împlinit weekend-ul trecut 9 ani.

Prezentatorul „Survivor România” de la Kanal D a căutat pentru Sophia cea mai frumoasă piscină, a chemat prietenii apropiați și i-a organizat astfel o petrecere surpriză! Doar o dată face fata lui tata 9 ani! Micuța a fost plăcut surprinsă, s-a distrat toată ziua alături de prietenii săi și a primit cele mai frumoase cadouri. Pe lângă petrecere, Sophia  a mai primit de la părinții ei și o pereche de cercei. Iată ce ne-a declarat Taticool!

„Bucuria copilului tău este cea mai mare fericire a ta ca părinte. A fost ziua prințesei mele. N-am avut timp să postez nimic pentru că am fost prea ocupați să-i organizăm petrecerea. Am muncit de la 8.00 până la 22.00 și, dacă ea s-a simțit bine măcar pe jumătatea eforturilor noastre, atunci eu sunt mulțumit. Am răsplătit-o astfel pentru minunăția de copil ce este ea zi de zi. La mulți ani, Sophia! Tati și mami te vor iubi necondiționat toată viața lor!”, a marturisit Dan Cruceru, prezentatorul „Survivor Romania” de la Kanal D.
Orice petrecere pe timp de pandemie este o mare surpriză. Am găsit un spațiu pe care l-am putut închiria ca să respectăm condițiile de distanțare. Au venit doar prietenii apropiați, iar copiii s-au bucurat și s-au bălăcit la piscină o zi întreagă. Sophia a primit de la noi petrecerea în sine, dar și o pereche de cerceluși„, a mai adăugat Taticool Dan Cruceru.

Publicat: 31 Aug. 2020, 20:56 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă