Damian Draghici va fi tata pentru a doua oara

Publicat: 06 nov. 2018, 13:34 Autor: Simona News 3

De curand, Damian Draghici a fost in centrul atentiei odata ce fiica lui , pe care a parasit-o cand era mica, a venit in Bucuresti pentru a petrece timp cu el.

Damian Draghici si-a tinut fiica la distanta timp de aproape doua decenii, doar cunoscutii intimi stiind de existenta acesteia. A renuntat la rolul de tata pentru a-si construi o cariera muzicala.

Artistul este il culmea fericirii de cand a aflat ca logodnica lui, Cristina Stroe, este insarcinata. Astfel, Damian Draghici o sa devina tata pentru a doua oara.

A trecut mult timp de cand a devenit tata pentru prima oara, 25 de ani mai exact, insa artistul este pregatit pentru acest rol si este nerabdator ca micutul sa vina pe lume.

Damian Draghici va fi tata pentru a doua oara

Damian Draghici va fi tata pentru a doua oara

Nu mai e mult timp pana cand Cristina va naste, fiindca burtica de gravida este destul de proeminenta. Se spune ca asta ar fi fost unul dintre motivele pentru care Nikolina Draghici a venit in Romania, pentru a petrece timp alaturi de viitoarea sotie a tatalui sau.

Se pare ca cele doua se inteleg foarte bine, iar unul dintre motive ar fi chiar varsta comuna pe care o au, 25 de ani. Au petrecut destul de mult timp impreuna si pare o relatie unita.

Damian Draghici si Cristina Stroe s-au logodit la inceputul lunii septembrie, aceasta cerand-o de sotie in cadrul unei emisiuni in direct. Insa a fost o relatie cu nabadai pana acum, iar Damian spera ca odata cu casatoria si copilul care este pe drum, lucrurile sa se linisteaca.

Publicat: 06 nov. 2018, 13:34 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă