Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley! Ce a spus artistul, in direct

Publicat: 06 nov. 2018, 10:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Toata lumea stie ca visul oricarei femei, inca din copilarie, este sa fie mireasa si sa aiba o nunta desprinsa din basme.

Dar Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley! Cantaretul a facut un anunt clar si umilitor la adresa Ginei, iubita lui de mai bine de un an. Cu toate ca ea isi doreste mult sa se casatoreasca, sa aiba o familie fericita si un camin al ei, Andrei Maria nu vrea.

In cadrul unei emisiuni tv, Smiley a facut anuntul bomba. „Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește, deocamdată mai stăm”, a declarat Andrei Maria despre planurile sale de viitor.

Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley!

Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley! Ce a spus artistul, in directLa polul opus sau in coltul advers, se afla dorinta Ginutei de a avea o familie. Vedeta a facut anuntul in cadrul unei editii a emisiunii Acces Direct. In platou se afla si Catalin Scarlatescu cu care Ginuta a avut o discutie savuroasa dupa ce i-a zis ca se insoara.

Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley! Ce a spus artistul, in direct„Dacă mi-o iei și mie înainte (cu nunta) chiar mă supăr. Cum ar fi să mi-o ia Cătălin Scărlătescu înainte. Când o să mă mărit eu, dacă o să mă mărit vreodată, el nu va lipsi de la fericitul eveniment”, a spus blondina râzând, fiind însă întreruptă de Scărlătescu: „Hai, mă, nu mai forța băiatul, lasă-l în pace”.

Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley! Ce a spus artistul, in direct„Nu-l forțez, mă, dar totuși am și eu 37 de ani, cred că ar trebui să mă gândesc la asta. Femeile sunt deja măritate la vârsta mea”, a spus Gina la Acces Direct.

Publicat: 06 nov. 2018, 10:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă