Cumplit! Ministrul de Finanțe, Thomas Schaefer, s-a sinucis din cauza coronavirusului

Publicat: 30 Mar. 2020, 08:30 Arhiva

O situație cumplită are loc în Germania, după ce Ministrul de Finanțe german, Thomas Schaefer, și-a luat viața din cauza pandemiei de coronavirus.

Familia este îngenuncheată de durere și nu-și poate imagina adevăratul motiv pentru care ar fi făcut acest lucru. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în apropierea unei căi ferate la suc-vest de orașul Frankfurt. Anchetatorii susțin că el s-a sinucis.

Motivul principal al sinuciderii ar fi faptul că era destul de stresat din cauza consecințelor pandemiei de coronavirus. Se afla în impas și nu ar fi știut cum să îi ajute pe germani din punct de vedere financiar. Bărbatul avea doar 54 de ani, avea soție și doi copii.

„El era profund îngrijorat, mai presus de orice de capacitatea de a satisface așteptările imense ale publicului, în special în termeni de ajutor financiar. Trebuie să presupun că aceste îngrijorări l-au copleșit. El nu a găsit, evident, o cale de ieșire. Și-a pierdut speranțele și ne-a părăsit. Suntem șocați și consternați”, a declarat șeful executivului acestui land, Volker Bouffie, potrivit Cancan.

Publicat: 30 Mar. 2020, 08:30 Arhiva
Pe aceeași temă