Cum vede Andrei Krișan starea actuală din Survivor All Stars: ”echipele sunt foarte echilibrate și orice se poate întâmpla”

Publicat: 03 apr. 2024, 11:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Cum vede Andrei Krișan starea actuală din Survivor All Stars: ”echipele sunt foarte echilibrate și orice se poate întâmpla”

Dacă a fost marți, PRO TV a programat o nouă ediție din sezonul suprem Survivor All Stars. Show-ul va ajunge curând la finalul primelor trei de la fluierul de start, iar triburile resimt din ce în ce mai tare dorul de casă și presiunea competiției. Despre cele mai recente evenimente, a comentat, ca de fiecare dată, în exclusivitate, Andrei Krișan.

”Începe o nouă săptămână de Survivor. Ce-mi place este că începem cu discuții interesante prin camp, ceea ce denotă că toți cei rămași sunt fericiți, dar cu dor de casă. este un dor normal, pe care-l cunosc și ei. Ei nu prea au avut parte de comunicare, ceea ce e și mai dureros. Concurenții par bine și adaptați cu ceea ce se întâmplă în sistemul Survivor”, menționează Andrei, după ce a urmărit ce fac toți cei rămași în show la momentul actual.

Cum vede Andrei Krișan starea actuală din Survivor All Stars

Krișan a continuat comentariul, ținând cont de cele întâmplate la jocul pentru o recompensă interesantă – aventuri în parcul de distracții și o masă copioasă: ”Ajunși la joc, mi-a plăcut gluma făcută de Faimoși, cum că ar fi ieșit Porgras și ei erau triști. De cealaltă parte, Războinicii au avut parte de reacții foarte amuzante, ca și cum i-ar fi crezut. Jocul s-a încheiat cu o ștafetă și o victorie a Războinicilor, ceea ce arată că echipele sunt foarte echilibrate și orice se poate întâmpla în momentul de față. Parcă nu și-au dorit destul Faimoșii, dacă privim și la discuțiile din camp, când Zanni spunea că și dacă aduce punct și dacă nu, nu va fi o problemă”.

Vicecampionul din 2023 a tras și câteva concluzii după prima ediție din săptămână: ”Îmi pare rău pentru Delea că tot nu intră pe traseu, sper să aibă ok-ul doctorului în curând. Per total, e clar că există echipe puternice și concurenți pregătiți pentru tot ce urmează în competiția. Războinici speră să aibă o săptămână albastră, Faimoșii își doresc una roșie. Eu aș zice că sigur Faimoșii vor avea minimum o victorie, să vedem dacă va fi cel de Imunitate. Surprizele nu se opresc să apară, iar în faza asta, în care deja ne apropiem de Individuale/ Unificare, toți simt că se apropie momentul ăsta și e nevoie de ceva să-i stimuleze mai mult. Este esențial jocul de Imunitate pentru că nu cred că-și dorește nimeni să plece acasă, în faza asta”.

Ce se va întâmpla la Imunitate, aflăm diseară, de la 21:30 și comentăm mâine, alături de Andrei Krișan.

Publicat: 03 apr. 2024, 11:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă