Cum și-a cucerit Cabral soția. Celebrul prezentator TV, detalii neștiute despre căsnicia sa

Publicat: 03 sept. 2020, 14:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cabral este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV din Romănia. Chiar și atunci când vorbește despre lucuri serioase, vedeta nu își pierde simțul umorului și reușește de fiecare dată să îi facă pe cei din preajma lui să se simtă extrem de bine.

Recent, în cadrul unui interviu, Cabral a vorbit în stilul său caracteristic despre începuturile relației cu soția sa. Prima întâlnire cu socrii a fost un succes, mai ales că acum, după cum chiar el povestește este preferatul socrului.

”A,  dar  nu  au  fost  probleme  acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…”, a declarat Cabral pentru viva.ro

Cât despre relația cu Andreea, Cabral recunoaște că i-a luat ceva timp să o cucerească. Însă de 14 ani, cei doi au o relație frumoasă și se înțeleg  la fel ca în prima zi.

”Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a mai spus prezentatorul TV pentru sursa citată.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți la sfârșitul anului 2018

La finalul anului 2018, Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care ea și omul de televiziune, Cabral, au numit-o Namiko. Fetiţa soţilor Ibacka a venit pe lume după nouă luni şi jumătate de sarcină.

Andreea Ibacka a spus ce înseamnă numele fiicei sale, Namiko, pe blog. Numele este de origine străină și înseamnă ”copilul valurilor”: „E de origine japoneză și înseamnă copilul valurilor. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întalnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”.

Publicat: 03 sept. 2020, 14:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă