Cum a fost cerută Andreea Ibacka de soție! Dezvăluiri din căsnicia cu prezentatorul Cabral

Publicat: 18 dec. 2020, 08:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Sunt căsătoriți de aproape zece ani, iar dragostea a rămas la fel de înflăcărată ca la început. Andreea și Cabral Ibacka au o familie frumoasă, unită, dar puțini sunt cei care știu modul inedit prin care frumoasa blondină a fost cerută de soție.

Între cei doi pare, totuși, că nu a fost dragoste la prima vedete, Andreea Ibacka vorbind deschis despre căsnicia celor doi, dar și despre începuturile relației. Prezentatorul de la Pro Tv a cerut-o de soție într-un mod special! Andreea Ibacka a mărturisit că era mai supărăcioasă când era mai mică de vârstă și unele glume de-ale lui Cabral nu le-a privit ”cu ochi buni”, iar în primele luni nu prea l-a simpatizat pe bărbat.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!”, a spus Andreea Ibacka pentru VIVA.

Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie… la balcon!

„A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a spus Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a devenit mămică la sfârșitul anului 2018

La finalul anului 2018, Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care ea și omul de televiziune, Cabral, au numit-o Namiko. Fetiţa soţilor Ibacka a venit pe lume după nouă luni şi jumătate de sarcină.

Andreea Ibacka a spus ce înseamnă numele fiicei sale, Namiko, pe blog. Numele este de origine străină și înseamnă ”copilul valurilor”: „E de origine japoneză și înseamnă copilul valurilor. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întalnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 18 dec. 2020, 08:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă