Ce spune Cabral despre relația cu soția lui, Andreea Ibacka! Vedeta a împlinit 35 de ani

Publicat: 23 aug. 2020, 12:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent, soția lui Cabral, Andreea Ibacka, a împlinit vârsta de 35 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta Pro TV a ținut să îi facă o surpriză frumoasă blondinei.

Cabral s-a prezentat în fața soției sale cu un coș cu trandafiri, dar și cu o urare la care nu s-ar fi așteptat! Iată cum o descrie prezentatorul TV pe partenera sa de viață.

„Sigur, că viaţa trece ştim cu toţii. Că socotim trecerea asta în minute, zile, ani… este evident. Dar cred cu putere că viaţa este doar o colecţie de momente frumoase. Eu aşa o văd. Am în memorie multe clipe grele, cleioase, dificile. Dar dacă mă pui să povestesc cum mi-a fost viaţa până acum, nu mă întreba de ce, aleg să povestesc de fiecare dată clipele fumoase. Clipe scurte sau prelungite, ordinare sau extraordinare, spectaculoase sau plate… eu aşa-mi văd curgerea vieţii.

Ea a cam pus monopol de ceva ani încoace pe clipele mele frumoase. Nu e perfectă… aşa cum sunt eu. Nu e minunată… aşa cum sunt eu. Nu e ruptă din stele… aşa cum sunt eu. E mai mişto de-atât, atunci când e (şi când nu e… asta e, că nimeni nu-i perfect). A făcut 35. Frumoasă ca la 20. Veselă ca la 25. Muncitoare ca la 30. Bătăioasă şi aprigă ca la 35. Că o fac fericită… e clar. Că mă ţine în teroare… iar e clar. Că n-aş schimba nimic… sper că nu e evident. La mulţi ani, puştoaico!”, a scris Cabral pe blog, arată Ok! Magazine.

View this post on Instagram

Asta e priza de final, dar să fi văzut și dansul… ???? #sea #seaside #beach #sand #fun #sunset #couple #family #dance #happy #smile #summer #dancer @cabralibacka

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on

Andreea Ibacka a devenit mămică la sfârșitul anului 2018

La finalul anului 2018, Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care ea și omul de televiziune, Cabral, au numit-o Namiko. Fetiţa soţilor Ibacka a venit pe lume după nouă luni şi jumătate de sarcină.

Andreea Ibacka a spus ce înseamnă numele fiicei sale, Namiko, pe blog. Numele este de origine străină și înseamnă ”copilul valurilor”: „E de origine japoneză și înseamnă copilul valurilor. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întalnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”.

Publicat: 23 aug. 2020, 12:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă