Andreea Ibacka revine pe TV! Soția lui Cabral a semnat contractul cu un post național

Publicat: 18 aug. 2020, 14:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa Andree Ibacka se întoarce pe micile ecrane! Soția lui Cabral, vedeta Pro Tv, va face parte dintr-un serial care, cu siguranță, va fi urmărit de telespectatori.

Soția lui Cabral va face parte din noul serial produs de Ruxandra Ion, la Antena 1, iar din distribuție face parte și Răzvan Forod, nașul lor de cununie, arată revista Click!. Vedeta va juca și alături de actorul Mihai Călin. Andreea Ibacka a debutat ca actriță în anul 2007, în ”Inimă de țigan”.

„Andreea își dorea să se întoarcă în televiziune și s-a potrivit pe un proiect al Ruxandrei Ion, pentru care a dat probă. Însă în ultimii ani Andreea a jucat numai personaje negative, iar acesta e unul pozitiv și nu de mare întindere. Însă ea își dorește să-l facă în așa fel încât să fie plăcută de public. Îi place că s-a întors și că lucrează cu colegii cu care a mai colaborat”, au spus surse de pe platourile de filmare pentru sursa citată.

Andreea Ibacka a devenit mămică la sfârșitul anului 2018

La finalul anului 2018, Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care ea și omul de televiziune, Cabral, au numit-o Namiko. Fetiţa soţilor Ibacka a venit pe lume după nouă luni şi jumătate de sarcină.

Andreea Ibacka a spus ce înseamnă numele fiicei sale, Namiko, pe blog. Numele este de origine străină și înseamnă ”copilul valurilor”: „E de origine japoneză și înseamnă copilul valurilor. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întalnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”.

 

Publicat: 18 aug. 2020, 14:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă